Sadece fotoğraf koymuyoruz hocam konu hakkında sohbet edebiliyoruzİstanbuldaki en iyi tramvaydır şüphesiz. Bunda diğer tramvaylar gibi ucuz metro mantığıyla yapılıp onların aksine bu mantıkla çalışmaya uygun olmasının etkisi de büyük. Neyse sanıyorum buraya sadece fotoğraf koyuluyor. Geçmişte çektiğim değişik bir fotoğraf.Ekli dosyayı görüntüle 88422
Zağolun. Fotoğrafa gelirsek ir daha öyle tabelayla göremedim. Sanırım pantografla çalışınca pantograf göstergesi olacakSadece fotoğraf koymuyoruz hocam konu hakkında sohbet edebiliyoruz
Hatla birlikte İstanbul'daki en iyi tramvay araçları da bunlar bence.İstanbuldaki en iyi tramvaydır şüphesiz. Bunda diğer tramvaylar gibi ucuz metro mantığıyla yapılıp onların aksine bu mantıkla çalışmaya uygun olmasının etkisi de büyük. Neyse sanıyorum buraya sadece fotoğraf koyuluyor. Geçmişte çektiğim değişik bir fotoğraf.Ekli dosyayı görüntüle 88422
Sosyal medyada yeni yeni yayılan bir olay. Turnikeden birisi geçerken arkasına yapışıp bedava geçmeye çalışıyorlar. Güvenlikler de pek umursamıyor. Eğer tepki gösterirsen ya üzerine yürüyebilirler veya bıçaklayabilirler o yüzden dikkatli olmak önemli.Bugün T5’te ilginç bir vakıa yaşadım. Eminönü durağındayız. İstanbulkartımı okuttum. Başarılı oldu. Bir tane 20-30lu yaşlarda genç benim kartımla geçme teşebüssünde bulundu ama onu itmeyi başardım. Kendisi bunun üzerine “yetersiz bakiye (dedi)” amma velakin ondan daha uyanık bir birey olduğumdan ötürü aldırış etmedim ve sonuç olarak o genç turnikede kaldı ben tramvayda yerimi aldım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.