T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
IMG_20250719_140242.jpg
IMG_20250719_140209.jpg

Bu uzatma hattı ile T5; T4 ve M1 birbirlerine aktarma verebilecek. Ancak Metrobüs ile aktarma olmayacak, T4 ile 1 durak gidilmesi gerekecek. Acaba T4'ün bu 2 durağı arasına yürüme yolu yapılsa sizce nasıl olur?

Bugün T5’te ilginç bir vakıa yaşadım. Eminönü durağındayız. İstanbulkartımı okuttum. Başarılı oldu. Bir tane 20-30lu yaşlarda genç benim kartımla geçme teşebüssünde bulundu ama onu itmeyi başardım. Kendisi bunun üzerine “yetersiz bakiye (dedi)” amma velakin ondan daha uyanık bir birey olduğumdan ötürü aldırış etmedim ve sonuç olarak o genç turnikede kaldı ben tramvayda yerimi aldım.

Bugün T5’te ilginç bir vakıa yaşadım. Eminönü durağındayız. İstanbulkartımı okuttum. Başarılı oldu. Bir tane 20-30lu yaşlarda genç benim kartımla geçme teşebüssünde bulundu ama onu itmeyi başardım. Kendisi bunun üzerine “yetersiz bakiye (dedi)” amma velakin ondan daha uyanık bir birey olduğumdan ötürü aldırış etmedim ve sonuç olarak o genç turnikede kaldı ben tramvayda yerimi aldım.
Sosyal medyada yeni yeni yayılan bir olay. Turnikeden birisi geçerken arkasına yapışıp bedava geçmeye çalışıyorlar. Güvenlikler de pek umursamıyor. Eğer tepki gösterirsen ya üzerine yürüyebilirler veya bıçaklayabilirler o yüzden dikkatli olmak önemli.

Geri
Üst Alt