T4 Topkapı - Mescid-i Selam Tramvay Hattı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowturkey.NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1000020906.webp

1000020911.webp

1000020914.webp

308 Vagon nolu Hyundai Rotem LRV 34.

Topkapı–Mescid-i Selam Tramvay Hattı SCADA Revizyonu İhalesi ✅

3 nisan 2026 günü, T4 Tramvay Hattı Scada Sistemi Revizyonu BAKIM VE ONARIM HİZMETİ hizmet alımı ihalesi yapılacaktır.

Sanırsam tram34 araçları ile beraber komple T4 hattını elden geçiriyorlar güzel gelişme👏

Scada = Tramway sisteminin beynidir. 🧠

1773310120179.webp

1773310184190.webp

1773310501743.webp

Topkapı–Mescid-i Selam Tramvay Hattı SCADA Revizyonu İhalesi ✅

3 nisan 2026 günü, T4 Tramvay Hattı Scada Sistemi Revizyonu BAKIM VE ONARIM HİZMETİ hizmet alımı ihalesi yapılacaktır.

Sanırsam tram34 araçları ile beraber komple T4 hattını elden geçiriyorlar güzel gelişme👏

Scada = Tramway sisteminin beynidir. 🧠

Ekli dosyayı görüntüle 127661
Ekli dosyayı görüntüle 127662
Ekli dosyayı görüntüle 127664
Scada nasıl istasyon aydınlatmalarını kontrol ediyor? Yapay zekaya sormayığ kendiniz araştırsanız daha iyi olur

Sayın yolcularımız,

T4 Topkapı-Mescidi Selam Tramvay Hattı’nın Topkapı ve Şehitlik istasyonları arasında, viyadük bölgesinde alt yapı yenileme çalışması yapılacaktır.

Çalışma nedeniyle 25 Mart Çarşamba günü saat 22.00 itibarıyla;
  • 06.00’dan 22.00’a kadar Şehitlik İstasyonu’ndan aktarmalı olacak şekilde Topkapı-Şehitlik istasyonları arasında 20 dakikada bir mekik işletme yapılacaktır.
  • 22.00’dan 00.00’a kadar Topkapı ve Şehitlik istasyonları arasında işletme yapılamayacaktır.

Çalışmalar 20 Nisan 2026 Pazartesi günü sona erecektir. Bu süre boyunca Topkapı-Şehitlik istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet verilecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

IMG_1245.webp

Sabahları T4 inanılmaz yoğun oluyormuş.Bir kez daha T4'e gitmiştim sabah ona binebilmiştim ama yine de doluydu.Bu sefer de binilemiyecek kadar doluydu.Sabahları T4'e binmem artık bugün sinir oldum buna.
şehitlik-topkapı arasında altyapı çalışmaları sebebiyle 20 dk'da bir shuttle seferi yapılıyor, bir ay boyunca böyle devam edecek

şehitlik-topkapı arasında altyapı çalışmaları sebebiyle 20 dk'da bir shuttle seferi yapılıyor, bir ay boyunca böyle devam edecek
Biliyorum da Mescid-i Selam'dan kalkan araca binecektim Ali Fuat Başgil istasyonundan Topkapı yönüne.Geliş süreleri normaldi bu tarafa, aralıklar da sıkıntı yoktu.Sadece çok kalabalıktı.Bununla alakası yok diye düşündüm.

Ayrıca sesli anons duyurusu yapılıyordu bu çalışmanın istasyonda.

Bir binebilelimde bari ondan sonra (!).

Geri
Üst Alt