Nerelerde olacaktı?
Nerelerde olacaktı?
Ek olarak tabelası da çalışıyordu. Sadece araç içi ekranı bozuktu.Uzun zaman sonra anonsu çalışan Yerli İstanbul Tramvayı'ndayım.
Kodu: 407.
Bunların anonsu KTA'lar gibi bozuk olurdu. Yıllar sonra düzgün bir İTA'ya bindim.
Duewag olduğuna yemin edebilirim ama ispatayamamİstanbul'da tramvay raydan çıktı: Yolcular tahliye edildi
İstanbul’da, Fatih ile Sultangazi arasında sefer yapan T4 Topkapı-Mescidi Selam Tramvayı, Topkapı istasyonunda raydan çıktı.
Konuya ilişkin açıklama Metro İstanbul'dan yapıldı.
Açıklamada, `T4 Topkapı-Mescidi Selam Tramvay Hattı’ndaki teknik bir arıza nedeniyle seferlerin Mescidi Selam-Fetihkapı istasyonları arasında, Şehitlik istasyonundan aktarmalı olarak yapıldığı belirtildi.
Arıza sebebiyle, içinde yolcu bulunan tramvay ekipler tarafından kısa sürede tahliye edildi.
Seferler Fetihkapı ile Mescid-i Selam arasında sürüyor.
Kaynak: İstanbul'da tramvay raydan çıktı: Yolcular tahliye edildi
Gerçek olacaktı da Habipler’de o vakitler nüfusun bayağı düşük olmasından ötürü vazgeçildi diye hatırlıyorumEkli dosyayı görüntüle 106524
Topkapı - Habipler ?.Her T4'te böyle gözüküyormuş.Keşke gerçek olsaydı.
Biliyorum Habibler uzatılma konusunu da çok ta uygun görünmüyorki Habibler'e.Neresine yapılacaktı?Orada nerede tramvaya uygun yol var?Gerçek olacaktı da Habipler’de o vakitler nüfusun bayağı düşük olmasından ötürü vazgeçildi diye hatırlıyorum
Tramway'in uzatılması vazgeçildi ama;Gerçek olacaktı da Habipler’de o vakitler nüfusun bayağı düşük olmasından ötürü vazgeçildi diye hatırlıyorum
proje 2023 mayıs ayında duyurulduğunda 2024 kasım'da ilk teslimin yapılması hedefleniyordu. son bilgiye göre ilk teslim bu yılın yaz aylarında gerçekleşecekBu proje yavaş ilerliyor ama gayet güzel bir araç çıkacak karşımızda.
İnşallah içi İTA'lar gibi dar olmaz.Ekli dosyayı görüntüle 111857
hatta gelecek yeni tramvay setlerinin iç ve dış kaplamalarına devam ediliyor
M3, M7 vs tarzi modern metro araçları gibi karşılıklı koyarlar muhtemelen koltukları.İnşallah içi İTA'lar gibi dar olmaz.
Hayır T5 gibi olacak.M3, M7 vs tarzi modern metro araçları gibi karşılıklı koyarlar muhtemelen koltukları.
Yeni standart bu çünkü raylı sistemlerde![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.