childhood zamanlarına ışınlanmış gibi hissettim
İzmir'de İzmirspor Metro şubesine gitmiştim, et olarak yemedim o yüzden bilmiyorum nasıl iyi mi?
Evet nerdeyse Mc donalds kadar iyi . içecek pahalı limonata 85 TL idi . eti çok iyi amaİzmir'de İzmirspor Metro şubesine gitmiştim, et olarak yemedim o yüzden bilmiyorum nasıl iyi mi?
Ben o yüzden Doyuyo veya Tavuk Dünyası'na gittiğimde genellikle ayranla yetiniyorum.Limonata cep yakıyorEvet nerdeyse Mc donalds kadar iyi . içecek pahalı limonata 85 TL idi . eti çok iyi ama
İzmir de Kıbrıs şehitleri caddesinde Manisa kebabı yapan yer vardı ne güzeldi oranın yemekleriYarın bir izmirin en iyi pidecilerinden karacaya gidip bir kebap yiyim bari.
Şu anda da Başdurak Cami(Kemeraltı)nda varİzmir de Kıbrıs şehitleri caddesinde Manisa kebabı yapan yer vardı ne güzeldi oranın yemekleri
HOCAAAAĞĞM yemek başlığına atmışsınızSlow Türk Fm dinliyorum![]()
Farkına sonradan vardımHOCAAAAĞĞM yemek başlığına atmışsınız
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.