Şu An Ne Yiyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Meksika
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maalesef Ataşehir de her taraf pahalı . ama yapacak birşey yok her gün makarna salata olmaz :D tasarruf için nugggets falan yemek lazım o da sağlıklı olmayabilir
Abi dışarıda yiyeceğin ürünlerin %90-95'i sağlıksız. O yüzden karnının doymasına bak

Sağlıklı yemeği düşünenlee genelde bildiği malzemelerle kendi evinde yapıyor

Abi dışarıda yiyeceğin ürünlerin %90-95'i sağlıksız. O yüzden karnının doymasına bak
O biraz da harcayabileceğin miktara bakıyor bence. Plus Kitchen mesela, küçük bir zincir, yemekleri taze orada yapıyorlar. Kendine oluşturduğun açık büfe menüde şimdi fiyata baktım en düşüği 610 TL’imiş. (1 protein+1 baz+2 meze diyor. Bu 610 TL olanda protein sebze.)
Hatta beyaz yakalıların takıldığı, plazaların bulunduğu yerlerde genelde bu tip yüksek fiyat-yüksek kalite (hepsi kalabalıklar kötü değil bence masalara gözüm çarpıyor yiyecekler de kötü durmuyor) işletmeler bulunur. Onun dışında belki zengin muhitlerde de görürsün bu tip yerleri.

O biraz da harcayabileceğin miktara bakıyor bence. Plus Kitchen mesela, küçük bir zincir, yemekleri taze orada yapıyorlar. Kendine oluşturduğun açık büfe menüde şimdi fiyata baktım en düşüği 610 TL’imiş. (1 protein+1 baz+2 meze diyor. Bu 610 TL olanda protein sebze.)
Hatta beyaz yakalıların takıldığı, plazaların bulunduğu yerlerde genelde bu tip yüksek fiyat-yüksek kalite (hepsi kalabalıklar kötü değil bence masalara gözüm çarpıyor yiyecekler de kötü durmuyor) işletmeler bulunur. Onun dışında belki zengin muhitlerde de görürsün bu tip yerleri.
Yine tam olarak bilemezsin ki sadece sağlıklı diye kendini tatmin edersin. Hiç görmeden bambaşka sağlıksız yağ kullanırlar bilemezsin

Yine tam olarak bilemezsin ki sadece sağlıklı diye kendini tatmin edersin. Hiç görmeden bambaşka sağlıksız yağ kullanırlar bilemezsin
%100 sağlıklı beslenme diye bir şey yoktur zaten özellikle bu çağda. Dışarıdaki yerlerin çoğundan daha sağlıklı ve en az ev yemeği kadar sağlıklı olması yeterli. Ev yemeği yapan yerler son zamanlarda patladı dikkat ederseniz. Plaza hayatı evde yemek yapmayı zorlaştırıyor, firmalar en tercih edilen dolayısıyla da en sağlıklı olan olmak için yarışıyor.

1000017541.jpg

Mantı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

1000017274.jpg

Bir kaç gün önce Ercan Burger'in bu menüsünü yemiştim.

Son düzenleme:
Pidem de Kıymalı Pide yedim 205 TL

22222222222222222222.jpg

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kral eleştirmek bana düşmez ama yediğin yemeklerin porsiyonu çok az. Fiyatları çok pahalı daha iyi alternatifler var. Şu porsiyondan ben 3 tane yesem doymam.
Civarda başka yiyecek yer çok yok ki seçenek az .

Civarda başka yiyecek yer çok yok ki seçenek az .
Siz Batı Ataşehir tarafındasınız sanırım ondan öyle olmalı. Neredeyse 4 yıl olacak Küçükbakkalköy Pazarındaki pazar yerimizin satış işlemleriyle ilgili bir şey için Ataşehir Belediyesine gitmiştik işimiz bittikten sonra ben bir şeyler yiyelim demiştim annem ve babama ama etrafta pek bir şey yoktu bir Wategarden vardı ama babamda boşver burada her şey pahalıdır eve gidelim evde yeriz demişti.

Siz Batı Ataşehir tarafındasınız sanırım ondan öyle olmalı. Neredeyse 4 yıl olacak Küçükbakkalköy Pazarındaki pazar yerimizin satış işlemleriyle ilgili bir şey için Ataşehir Belediyesine gitmiştik işimiz bittikten sonra ben bir şeyler yiyelim demiştim annem ve babama ama etrafta pek bir şey yoktu bir Wategarden vardı ama babamda boşver burada her şey pahalıdır eve gidelim evde yeriz demişti.
Evet Watergarden çok pahalı . En ucuz yer Burger King ve Dürümle .

Geri
Üst Alt