Afiyet olsun. Günaydın döner konusunda güvendiğim tek zincirdir
Afiyet olsun. Günaydın döner konusunda güvendiğim tek zincirdir
aslında pahalı bunun farkındayım . yarın ve Çarşamba daha hesaplı yiyeceklerle telafi edeceğim . Makarnam olabilir .Afiyet olsun. Günaydın döner konusunda güvendiğim tek zincirdir
Akşamı karbonhidratla geçirmeyin. Biraz daha sağlıklı beslenin bence. Gece acıkırsınız sade karbonhidratla beslenirsenizaslında pahalı bunun farkındayım . yarın ve Çarşamba daha hesaplı yiyeceklerle telafi edeceğim . Makarnam olabilir .
ben zurna menüyü yerdim

Carls jr tenderleri çok güzel tavsiye ederimYarında Carl’s Jr.'a gideceğim umarım Tenders menu vardır orada da Burger king gibi . güzel olur .
Dün yedimben zurna menüyü yerdim![]()
WowTurkey'i aldıktan sonra zurna dürüm ile idare edelim mi diyorsun bossben zurna menüyü yerdim![]()
Fiyatlar Çok Pahalı Gibime geldi.
Afiyet olsun hocam.Köfte olsun
Afiyet olsun eğer İstanbul'a YHT ile dönecekseniz Arifiye Meydanın orada istasyona 450 metre uzaklıkta Bigg Pizza var. Orada da pizza yemenizi tavsiye ederim.Bugün Sakarya turumda yine orta garaj'da bulunan Elif Er Dönere geldim. Burada ekmek arası tavuk döner 70 gr ve yanında küçük ayran ile 90 TL tuttu.
Buda yemeden önceki görüntüsü:
Ekli dosyayı görüntüle 106386
Maalesef. YHT baya pahalandığı için binmiyorum zaten de binmiyordum. O yüzden İstanbul'a 280+435MR+Marmaray yapıyorum.Afiyet olsun eğer İstanbul'a YHT ile dönecekseniz Arifiye Meydanın orada istasyona 450 metre uzaklıkta Bigg Pizza var. Orada da pizza yemenizi tavsiye ederim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.