Şu an ne düşünüyorsun?

Taktım kulaklığı (yurt) odamda; Cigarettes After S*x dinleyerek yarın başlayacak olan dönemimde ne yapacağımı, buna hazır olup olmadığımı, yazın kendimi geliştirmek adına hiçbir şey yapmamışken şimdi ne yapacağımı, üniversitedeki ilk yılımda yaptıklarımın doğruluğunu/yanlışlığını ve bu andan sonra ne yapmam gerektiği ile ne kadarını gerçekçi olarak yapabileceğimi düşünmeye çalışıyorum.

Özetle, kafamı boş düşüncelerle gereksiz yere yorup kendimi üzüyorum. =)

Konu sahibi
Kendimi düşünüyorum yapay zeka ile
fotolarımı oynattım ☺️

Yapay zeka ile shorts videoları yapıyorum.
Siz wowturkey ailesini kanalıma beklerim

Konu sahibi
Adama diyorum ki hadi evren sonsuz diyorsun o halde yani bari maddede enerjide bilinç olduğunu kabul edin, aman yarabbim onu da kabul etmiyorlar, ama yarabbim gerçekten sahipsiz olmak çok kötü bir şey ama inkar ehli bunu anlamıyor ama tabi Allah'ın sünneti inkar ve iman üzerine kurulu yapacak bir şey yok öyle olunca da aynı şeye baktığımız halde farklı şeyler görüyoruz ama bu da dediğimiz gibi yaratanın sünnetinde kaynaklanıyor imtihan bu şekilde evrende düzen böyle.

Konu sahibi
Türkiye M-48 ve M-60 ana muharebe tanklarını somaliye vermiş, hatta altay ın t2 konfigürasyonunun üretimine geçilince t1 konfigürasyonları da dost ve müttefik ülkelere hibe ya da satış yapılabiliniri.

Konu sahibi
azmettik uğraştık cimere şikayet ettik kasabamızdaki başıboşları toplattık bugün pikniğe gittik bir de ne göreyim biri küpeli bir küpesiz iki başıboş it. bir tane de sahipli kisvesi verilmiş tasmalı sokağa salınmış it. ite kutsallık atfeden itperestler insanın yaşama azmini elinden alıyor, tüm enerjim duygularım gitti birden, tüm enerjimin yaşama azmimin sömürüldüğünü hissediyorum.

azmettik uğraştık cimere şikayet ettik kasabamızdaki başıboşları toplattık bugün pikniğe gittik bir de ne göreyim biri küpeli bir küpesiz iki başıboş it. bir tane de sahipli kisvesi verilmiş tasmalı sokağa salınmış it. ite kutsallık atfeden itperestler insanın yaşama azmini elinden alıyor, tüm enerjim duygularım gitti birden, tüm enerjimin yaşama azmimin sömürüldüğünü hissediyorum.
Bir köpek yaşam enerjinizi çekiyorsa altında bit sorun yatıyor olabilir

Konu sahibi
Bir köpek yaşam enerjinizi çekiyorsa altında bit sorun yatıyor olabilir
sıradan basit bir köpek olarak görmemelisiniz, yani senin o ekranda gördüğünüz zıplayan hoplayan süs köpekleri değil mesele, başıboş itlerin parçaladığı öldürdüğü çocuklar insanlar aklımıza geliyor, zaten bunlardan dolayı psikolojisini bozdular insanların, sokakta başıboş görmeye tahammülümüz kalmadı artık,

sıradan basit bir köpek olarak görmemelisiniz, yani senin o ekranda gördüğünüz zıplayan hoplayan süs köpekleri değil mesele, başıboş itlerin parçaladığı öldürdüğü çocuklar insanlar aklımıza geliyor, zaten bunlardan dolayı psikolojisini bozdular insanların, sokakta başıboş görmeye tahammülümüz kalmadı artık,
Bana insanların ölümden korkması, endişelenmesi gülünç geliyor fakat daha fazla kafa şişirmemek için devam ettirmeyeceğim.

Konu sahibi
Bana insanların ölümden korkması, endişelenmesi gülünç geliyor fakat daha fazla kafa şişirmemek için devam ettirmeyeceğim.
buyrun hocam asla kafa şişirmek olarak görmeyin, şu bir gerçek ki hayatımızı güzelleştirerek daha yaşanabilir bir ülke daha gelişmiş bir ülke daha zengin bir ülke hatta insanlık oluşturmaya çalışarak kaygılarımızı endişelerimizi engelli duruma düşme ihtimalimizi azaltabilir ve daha refah bir hayat yaşam oluşturabiliriz bu suretle , köpek meselesi bir örnek sadece, hayatın her alanındaki eksiklikleri gidermek için diyorum bunu, bunu ölümden korkmak ile ilişkilendirmemek gerekir diye düşünüyorum.

Konu sahibi
Kürşat ve 40 çerisinin Wei Irmağı’nda ölümü ile yarım kalan düşleri onlardan sonra bir çok kez tekrar tekrar vücut bulmuştu, Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşlarının şahsında Türk Silahlı Kuvvetleri Türk Milletinin binlerce yıl önce Wei Irmağı’nda uğradığı bu hazin akıbete tekrar düçar olmayıp bu düşün modern zamanlarda güçlü bir temsilcisini çıkarabilmek amacıyla Sakarya’da 22 gün 22 gecelik dev bir taktiksel muharebeye giriştiler. (23 Ağustos – 13 Eylül) Tarih bize devletsiz kalanların halini gösterdi, zaman ise göstermeye devam ediyor, biz onlardan razı olduk, Allah da razı olsun, taksiratlarını affetsin…

evet tarihi kültürü seviyorum haa buradan tutucusun milliyetçisin anlaşılmasın başka bir ülkenin böyle bir tarihi olsa onu da sever ona da içim ısınır ona da sempati duyardım, çünkü o tarihte benim duygu dünyam ve kültürüm ile benzerdir, zaten onun için sempati besliyoruz ya tarihimize.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Atatürk meselesine gelince tamam müslüman değil ama bir kafir beni boğulmaktan kurtarsa ona saygı duymaz mıydım, bir arkadaşım duymazdım dedi, o kadar değil ya, benim tiynetim tabiatım buna müsait değil, evet sevmiyorum inanmadığı için ama saygı duyuyorum. ha yalan tarih felan diyorlar ama ben resmi tarihe inanıyorum, zaten eleştirenler resmi tarih gerçek olsa biz de saygı duyardık diyor, o halde o müslümanları da anlayışla karşılıyorum.

Konu sahibi

evet pkk hdp ile anlaşmaya çalışılıyor çünkü bir hdp linin emri ile sokağa inip ülkenin 50 yıl geriye gitmesine sebep olacak milyon pkklı hdp li halk var ülkede. ve israil bunu yapmaya çalışıyor ve çalışacak. ha bu arada suriyede pkk temizlendi, ülke içinde kalmadı şimdi ırakta da bitirilecek, noldu yine bu hükümet bitirdi pkk yı yoksa apo yu serbest bırakacakmış yok neymiş.

Geri
Üst Alt