Savaş Petrol Araçları Hakkında

Savaş Petrol (akaryakıt şirketi galiba) ile İETT arasında ne olay/lar olduğundan dolayı araçlar sefere çıkmıyor?

Bir de bu araçlar yasal sebeplerden mi yoksa grev niyetine mi sefer yapmıyorlar?

Önceki sayfaları okudum ancak kafam daha çok karıştı
Iett ile alacak meselesinden dolayı mahkemelik oldular,mahkeme sonucunda iett kaybetti,iett mahkemeyi kaybedip diğer alacaklilarin önü açılınca savaş petrolün sabit bölgesini dağıtarak diğer yerlere araç gönderdi bu mahkemeyi de savaş petrolün kazanmasından dolayı son care olarak sistemden tamamen çıkardılar. Bu da mahkemeye gitti,sonuç bekleniyor (savaş petrol kazanir)
İETT görev vermiyor, rotasyon dışı bırakıldı diyen de var.

Bana kalırsa sabit bölge sistemlerinin dağıtılmasından dolayı tepki amaçlı çıkmıyorlar.
Iett sisteminden tamamen çıkardılar, araçlar resmi olarak çalışamaz haldeler. Eğer tepki verselerdi dağıttıkları gün sefere çıkmazlardı

19S'de haftasonu seferlerinde hala bir değişiklik yok. Hafta içi ÖHO yok haftasonu var. 14'de ise sadece pazar günü var.

Haftaya geri dönme ihtimalleri az da olsa var gibi.

19S'de haftasonu seferlerinde hala bir değişiklik yok. Hafta içi ÖHO yok haftasonu var. 14'de ise sadece pazar günü var.

Haftaya geri dönme ihtimalleri az da olsa var gibi.
Bugün (27.02.2026) cumartesi seferleri güncellenmesine rağmen ÖHO seferleri silinmemiş. Yarın araçları çalıştırmayı düşünüyorlar gibi

Ekran görüntüsü 2026-02-27 193153.png

Savaş lanetinin haftasonu seferleri kaldırılmış 33B de pazar günü 1 araba kalmış sefer aralığı 3 saat 10 dakika öyle rezil bi sistem ki halk otobüsünün yerine araba bile koyulmuyo
Üstelik sadece İETT araçlarının yerine dağıldılar. Başka ÖHO yerine geçmediler dağılırken.

Üstelik sadece İETT araçlarının yerine dağıldılar. Başka ÖHO yerine geçmediler dağılırken.
İşte bu konuda İETT çok yanlış yaptı. Adamlar miss gibi senin araçlarının yerine çalışıyorlardı ne diye rotasyon dışı bıraktın. Yerine araçta yok

Geçemez çünkü yerine koyacak ek araç yok.
İşte bu konuda İETT çok yanlış yaptı. Adamlar miss gibi senin araçlarının yerine çalışıyorlardı ne diye rotasyon dışı bıraktın. Yerine araçta yok
Tam ben diyecektim, ne özelde ne iett de yerine koyabilecek araç yok ki bu şekilde devam ederse yeni icralık araçlar seferden çıkacak kaos iyice büyüyecek.

yolcuyu bile düşünmüyorlar.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yolcuyu geçtim o kadar şoför işsiz şuan 200'e yakın şoför. Ramazan gününde olacak iş mi bu? Şoförlerin Günahı Neydi?
Iett ve ibb ye söylemek lazım
ya herşeyi geçtim hatların mevcut seferlerinide feci şekilde bictiler sırf bunların olayından dolayı herkes mağdur oldu resmen tm2 30 dakikada bire düştü seferleri hele Pazar saatte 1 sefer insanları nurtepeden,guzeltepeden,emniyettepeden vs nasıl gelip geri dönecek düşünen yok
Iett bunu düşünmüyor. Düşünmeyecekte. Her zaman olduğu gibi filler tepişir çimenler ezilir

Ben bişey sorucam bu savaşın kodlarından B-1843 1847 1849 1881 1882 kent alıp BN1 e geçti ya bu savaş sattımı bunları

Iett ve ibb ye söylemek lazım

Iett bunu düşünmüyor. Düşünmeyecekte. Her zaman olduğu gibi filler tepişir çimenler ezilir
iett ve ibb ye söyledim zaten bunu. savaş petrol isteyerek kendi çekilmedi suçları yok. iett aktif çalışan bir şirketi durdurup yerine araç eklemiyor madem araç ekleyemeceksin neden şirketi durduruyorsun anlamıyorum ya. Öncelik yolcu ve çalışan memnuniyeti. onların arası bozuk olduğu için tüm istanbul etkileniyor. Saçma.

iett ve ibb ye söyledim zaten bunu. savaş petrol isteyerek kendi çekilmedi suçları yok. iett aktif çalışan bir şirketi durdurup yerine araç eklemiyor madem araç ekleyemeceksin neden şirketi durduruyorsun anlamıyorum ya. Öncelik yolcu ve çalışan memnuniyeti. onların arası bozuk olduğu için tüm istanbul etkileniyor. Saçma.
Maalesef ki ulaşımla işleri olmayanların yaptığı şeyler halkımıza oluyor sonucunda

Geri
Üst Alt