ötis'ten çıkarıldılar.savaş petrolun araçlarının sistemden çıkarıldığı bilgisi nereden geldi ARAÇ İETT sitesinde halen var kesin mi?
Sistemden değil para kazandıkları şey olan ÖTİS'ten çıkarıltıldılar. Araçlar hala duruyor yerinde sadece çalışmayacaklar bir süresavaş petrolun araçlarının sistemden çıkarıldığı bilgisi nereden geldi ARAÇ İETT sitesinde halen var kesin mi?
Bir kodun araç.iett'den silinmesi için uzun süre çalışmaması lazım. Örneğin seferden çekilen TCV araçlar gibi.savaş petrolun araçlarının sistemden çıkarıldığı bilgisi nereden geldi ARAÇ İETT sitesinde halen var kesin mi?

Bir kodun araç.iett'den silinmesi için uzun süre çalışmaması lazım. Örneğin seferden çekilen TCV araçlar gibi.
Savaşın Petrol'ün araçlarının bir çoğu 2025 model araçlar kolay kolay oradan silemezler.
Mesela bu A-1747 kodu hacizlik bir kod silmişlerdi ancak yeniden eklediler sistemde şu an duruyor. Yıllardır çalışmıyor. 80 küsür aracın tamamına görev vermediler bugün
Ekli dosyayı görüntüle 110845
Sistemden değil para kazandıkları şey olan ÖTİS'ten çıkarıltıldılar. Araçlar hala duruyor yerinde sadece çalışmayacaklar bir süre
anladım. Peki sizce ne olur ÖTİS'ten çıkarıldılarsa? Araçlar Hiç mi çalışmaz, 80tane yeni aracın öyle kalacak hali yok. Belediye kendi himayesine mi alır, Yada Savaş petrol eski düzene mi girer veya başka bir şeyötis'ten çıkarıldılar.
Bana kalırsa eninde sonunda çalışmaya dönerler. Süreçte yıpranmalar, mahkeme süreçleri olur ama zamanı belirsiz bir şekilde dönerler diye düşünüyorumanladım. Peki sizce ne olur ÖTİS'ten çıkarıldılarsa? Araçlar Hiç mi çalışmaz, 80tane yeni aracın öyle kalacak hali yok. Belediye kendi himayesine mi alır, Yada Savaş petrol eski düzene mi girer veya başka bir şey
Sistemden çıktıkları için satış yapamazlar.İett almaz da belki savaş petrol diğer şahıslara satar. Araç + plakalardan 1 milyar tl den fazla para toplarlar
Şu anda mahkeme devam ediyor üç mahkeme olduPetrol Sahibi oldukları için bence satmazlar. Zaten yeterince paraları vardır
İş artık inatlaşma da ilk kim vazgeçerse. Sürekli mahkemeye giderler
Sorun 2020 de başladı, araçları devredildi kendisi ayrıldı sadece petrol işiyle ilgileniyorSeyfettin Savaş ağabey taa 2017 de bile o zamanki yönetimle sorun yaşıyordu. Ben Temsa ları çürüğe çıkınca plakaları satıp sektörden Çıkacak diye düşünmüştüm. 100 adet BMC alımını şaşkınlıkla karşıladım
Bir iş adamı asla paraya hayır demez. Bence şu saatten sonra en mantıklı iş savaş ın arabaları satıp diğer şirket veya şahısların araçlarla seferlere başlaması olur. Hem şirket hem de İstanbul toplu taşıması için en hayırlı çözüm bu olur kanaatindeyim
Değer kaybı olmaz, iulas artık olmadığı için tek yetkili olarak iett devam ediyor ikili bir durum söz konusu olmaz.araçlar bir kere sistemden çıkarıldı değer kaybı olmamış mıdır?
savaş petrol aslında yeni İULAŞ olup yarısı İETT'de olacak şekilde olsa nasıl olur? ya da özerk de olabilir.
Evet, ancak şöyle bir durum var, sahipleri değişirse otomatik olarak sisteme dönüş yaparlar. Dediğiniz uygulama çok zorBu halde kimse satın almaz zaten , iett nin eski sisteme dönme garantisi vermesi lazım.
Yarısı iett de olursa sorun çözülmez, iki taraf da bunu istemez. Ama Adalar da atçılara yapıldığı gibi yapılıp iett bünyesine yeni BMC ler katılabilir. Temsalara çöp gözüyle bakıyprum
Meclis kararı ve ukome kararı var. Araçlar halen sistemde ancak sefere çıkamıyorlar.savaş petrolun araçlarının sistemden çıkarıldığı bilgisi nereden geldi ARAÇ İETT sitesinde halen var kesin mi?
Sistemin adı zaten otis, oradan çıktığın an zaten araçları Kanunen çalıştırmazsınSistemden değil para kazandıkları şey olan ÖTİS'ten çıkarıltıldılar. Araçlar hala duruyor yerinde sadece çalışmayacaklar bir süre
98 araç seferden çekildi. Bu bir ilkBir kodun araç.iett'den silinmesi için uzun süre çalışmaması lazım. Örneğin seferden çekilen TCV araçlar gibi.
Savaşın Petrol'ün araçlarının bir çoğu 2025 model araçlar kolay kolay oradan silemezler.
Mesela bu A-1747 kodu hacizlik bir kod silmişlerdi ancak yeniden eklediler sistemde şu an duruyor. Yıllardır çalışmıyor. 80 küsür aracın tamamına görev vermediler bugün
Ekli dosyayı görüntüle 110845
Mahkeme sonucu gelene kadar çalışmayacaklar. Himaye veya başka bir şey olmazanladım. Peki sizce ne olur ÖTİS'ten çıkarıldılarsa? Araçlar Hiç mi çalışmaz, 80tane yeni aracın öyle kalacak hali yok. Belediye kendi himayesine mi alır, Yada Savaş petrol eski düzene mi girer veya başka bir şey
Yürütmeyi durdurma kararı var zaten, çalışacaklarsa ki kısa zamanda geri dönüş olur. Eski sistemde kendi bölgesine devam edeceklerBana kalırsa eninde sonunda çalışmaya dönerler. Süreçte yıpranmalar, mahkeme süreçleri olur ama zamanı belirsiz bir şekilde dönerler diye düşünüyorum
Bu sefer karışık değil de kendi bölgelerinde dönecekler gibi.
İşin sonunda da full 2026 Temsa alsalar tadından yenmez
ÖTİS’te olmayıp çalışan araçlar vardı. Hala var mı bilmiyorum. ÖTİS’te olmamak çalışmaya engel değil.Sistemden çıktıkları için satış yapamazlar.
Şu anda mahkeme devam ediyor üç mahkeme oldu
Sorun 2020 de başladı, araçları devredildi kendisi ayrıldı sadece petrol işiyle ilgileniyor
Öyle bir durum söz konusu olmaz, savaş petrol araçları satmaz artık durum inada bindi
Değer kaybı olmaz, iulas artık olmadığı için tek yetkili olarak iett devam ediyor ikili bir durum söz konusu olmaz.
Evet, ancak şöyle bir durum var, sahipleri değişirse otomatik olarak sisteme dönüş yaparlar. Dediğiniz uygulama çok zor
Meclis kararı ve ukome kararı var. Araçlar halen sistemde ancak sefere çıkamıyorlar.
Sistemin adı zaten otis, oradan çıktığın an zaten araçları Kanunen çalıştırmazsın
98 araç seferden çekildi. Bu bir ilk
Mahkeme sonucu gelene kadar çalışmayacaklar. Himaye veya başka bir şey olmaz
Yürütmeyi durdurma kararı var zaten, çalışacaklarsa ki kısa zamanda geri dönüş olur. Eski sistemde kendi bölgesine devam edecekler
2026 temsa alınacak
Tüm araçlar otiste olmak zorunda, bu zorunluluk. Çalışmaya engel değilse savaş petrol araçları neden çalışmıyor? Keyfi olarak mı 98 arac sefere çıkmadı?ÖTİS’te olmayıp çalışan araçlar vardı. Hala var mı bilmiyorum. ÖTİS’te olmamak çalışmaya engel değil.
2017'den bir haber. Aynı zamanda yine 2018'deki bir eylemden görüntü:Seyfettin Savaş ağabey taa 2017 de bile o zamanki yönetimle sorun yaşıyordu. Ben Temsa ları çürüğe çıkınca plakaları satıp sektörden Çıkacak diye düşünmüştüm. 100 adet BMC alımını şaşkınlıkla karşıladım
O zaman ki durumda ekonomik olarak sıkıntıları dile getirip yoluna devam etti. Bu zamana kadar bu sorun devam etti iett sistemden çıkarana kadar2017'den bir haber. Aynı zamanda yine 2018'deki bir eylemden görüntü:
Fenerbahçe nin beni sinirlendirdiği akşamda şu tabelaya kahkaha attım
Link bozuk
Değil giriyorLink bozuk
Pardon sarık kelimesini görünce alakasız sanığ okumadımDeğil giriyor
![]()
O sarıklı başkan konuştu: İflasın eşiğindeyiz!
İstanbul’da Özel Halk Otobüsü İşletmecileri, belediyeden alınan ücretin, taşıma ve yakıt masraflarının çok altında kalması nedeniyle iflasın eşiğine geldi. Erguvan Otobüsleri İşletmecileri, para kazanmak şöyle dursun her ay otobüs başına 10 bin 120 TL zarar ettiklerinden yakındılar.www.yurtgazetesi.com.tr
Savaş petrol araçları satılığa çıkacak gibi duruyor, ki bence satışa çıkmaları daha iyi oldu. Kendilerinin tarikatlarla olan bağlantılarını biliyoruz, bir şey olduğunda kimlere ağladıklarını da biliyoruz. Araçlarını gidip mültecilere yaptırıp ucuz işçiliğe kaçan bir firmadan bir şey beklenmez.Sistemden çıktıkları için satış yapamazlar.
Şu anda mahkeme devam ediyor üç mahkeme oldu
Sorun 2020 de başladı, araçları devredildi kendisi ayrıldı sadece petrol işiyle ilgileniyor
Öyle bir durum söz konusu olmaz, savaş petrol araçları satmaz artık durum inada bindi
Değer kaybı olmaz, iulas artık olmadığı için tek yetkili olarak iett devam ediyor ikili bir durum söz konusu olmaz.
Evet, ancak şöyle bir durum var, sahipleri değişirse otomatik olarak sisteme dönüş yaparlar. Dediğiniz uygulama çok zor
Meclis kararı ve ukome kararı var. Araçlar halen sistemde ancak sefere çıkamıyorlar.
Sistemin adı zaten otis, oradan çıktığın an zaten araçları Kanunen çalıştırmazsın
98 araç seferden çekildi. Bu bir ilk
Mahkeme sonucu gelene kadar çalışmayacaklar. Himaye veya başka bir şey olmaz
Yürütmeyi durdurma kararı var zaten, çalışacaklarsa ki kısa zamanda geri dönüş olur. Eski sistemde kendi bölgesine devam edecekler
2026 temsa alınacak
Araçlar satilma ihtimali çok düşük, konunun siyaset veya tarikatlarla ne ilgisi var, yani diyorsunuz ki iett parayı siyasi olduğu için mi ödemiyor öyle anlıyorum.Savaş petrol araçları satılığa çıkacak gibi duruyor, ki bence satışa çıkmaları daha iyi oldu. Kendilerinin tarikatlarla olan bağlantılarını biliyoruz, bir şey olduğunda kimlere ağladıklarını da biliyoruz. Araçlarını gidip mültecilere yaptırıp ucuz işçiliğe kaçan bir firmadan bir şey beklenmez.
Açılan davanın siyasi bir yanı yok muydu?Araçlar satilma ihtimali çok düşük, konunun siyaset veya tarikatlarla ne ilgisi var, yani diyorsunuz ki iett parayı siyasi olduğu için mi ödemiyor öyle anlıyorum.
Özel kişiler istediği yerde yaptırabilir kimseyi ilgilendirmez
Hayır, ne alakası var adamlar parasını alamadığı için mahkemeye gitti mahkeme savaş petrol lehine karar verdi, ödemeler yapılacak, ek olarak dağıtma durumu da mahkemeden döndü, otiste mahkemeden dönerAçılan davanın siyasi bir yanı yok muydu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.