Savaş Petrol Araçları Hakkında

son çalıştığı yerler eksik. Mesela 16S
Hem son çalıştığı yerler hem de kendi bölgeleri de eksik.

Ayrıca bazı BMC araçlarının sinyali gece 1'de kalmış. Bildiğim kadarıyla araç çalışmasa bile sinyal atması gerek. Ancak sinyal atan araçlarda var Temsa falan

Hem son çalıştığı yerler hem de kendi bölgeleri de eksik.

Ayrıca bazı BMC araçlarının sinyali gece 1'de kalmış. Bildiğim kadarıyla araç çalışmaaa bile sinyal atması gerek. Ancak sinyal atan araçlarda var Temsa falan
Araç kapı kodlarını satmış olabilirler mi İETTye

İyi de eski halinin görseli elimde yok ancak Savaş Petrol gelmeden önce

23:30, 00:05, 00:30 seferleri vardı ve İETT'deydi zaten.

Savaş petrol bu hata gelince 23:30 ve 00:05'i Savaş'ın araçlarına verdiler. Savaş gidince de açıkta kalan aracı vermeleri gerekti

İyi de eski halinin görseli elimde yok ancak Savaş Petrol gelmeden önce

23:30, 00:05, 00:30 seferleri vardı ve İETT'deydi zaten.

Savaş petrol bu hata gelince 23:30 ve 00:05'i Savaş'ın araçlarına verdiler. Savaş gidince de açıkta kalan aracı vermeleri gerekti
Savaşa vermelerinin nedeni zaten araç ve personel eksikliği, eğer mümkün olsaydı araç koyardı

İett almaz da belki savaş petrol diğer şahıslara satar. Araç + plakalardan 1 milyar tl den fazla para toplarlar
Petrol Sahibi oldukları için bence satmazlar. Zaten yeterince paraları vardır

İş artık inatlaşma da ilk kim vazgeçerse. Sürekli mahkemeye giderler

Petrol Sahibi oldukları için bence satmazlar. Zaten yeterince paraları vardır

İş artık inatlaşma da ilk kim vazgeçerse. Sürekli mahkemeye giderler
Seyfettin Savaş ağabey taa 2017 de bile o zamanki yönetimle sorun yaşıyordu. Ben Temsa ları çürüğe çıkınca plakaları satıp sektörden Çıkacak diye düşünmüştüm. 100 adet BMC alımını şaşkınlıkla karşıladım

Bir iş adamı asla paraya hayır demez. Bence şu saatten sonra en mantıklı iş savaş ın arabaları satıp diğer şirket veya şahısların araçlarla seferlere başlaması olur. Hem şirket hem de İstanbul toplu taşıması için en hayırlı çözüm bu olur kanaatindeyim

İett almaz da belki savaş petrol diğer şahıslara satar. Araç + plakalardan 1 milyar tl den fazla para toplarlar
araçlar bir kere sistemden çıkarıldı değer kaybı olmamış mıdır?
Seyfettin Savaş ağabey taa 2017 de bile o zamanki yönetimle sorun yaşıyordu. Ben Temsa ları çürüğe çıkınca plakaları satıp sektörden Çıkacak diye düşünmüştüm. 100 adet BMC alımını şaşkınlıkla karşıladım

Bir iş adamı asla paraya hayır demez. Bence şu saatten sonra en mantıklı iş savaş ın arabaları satıp diğer şirket veya şahısların araçlarla seferlere başlaması olur. Hem şirket hem de İstanbul toplu taşıması için en hayırlı çözüm bu olur kanaatindeyim
savaş petrol aslında yeni İULAŞ olup yarısı İETT'de olacak şekilde olsa nasıl olur? ya da özerk de olabilir.

araçlar bir kere sistemden çıkarıldı değer kaybı olmamış mıdır?
Bu halde kimse satın almaz zaten , iett nin eski sisteme dönme garantisi vermesi lazım.
savaş petrol aslında yeni İULAŞ olup yarısı İETT'de olacak şekilde olsa nasıl olur?
Yarısı iett de olursa sorun çözülmez, iki taraf da bunu istemez. Ama Adalar da atçılara yapıldığı gibi yapılıp iett bünyesine yeni BMC ler katılabilir. Temsalara çöp gözüyle bakıyprum

Geri
Üst Alt