Savaş Petrol Araçları Hakkında

100'e yakın aracı rotasyondan çıkarmak ne kadar doğru bilemedim. Ego savaşı uğruna olan yine durakta bekleyen masum işine-okuluna gitmeye çalışan halka olacak.

Umarım en kötü 3-4 sefer bile verilir de bu saçma fikir gerçekleşmez

Arkadaşlar iett savaş petrolün araçlarını sistemden tamamen çıkardı, rotasyon sisteminden de peyderpey çıkarılacak, mahkeme kararı olana kadar araçlar seferlere devam edecekler

Arkadaşlar iett savaş petrolün araçlarını sistemden tamamen çıkardı, rotasyon sisteminden de peyderpey çıkarılacak, mahkeme kararı olana kadar araçlar seferlere devam edecekler
Araçlar yarın sefere çıkmayacak gibi görünüyorlar. Rotasyondan da çıkmışlar sanki. Savaş Petrol'ün en kritik hatlarından 14 ve 19S'de inanılmaz bir sefer düşüşü var.

Değişik bir durum, rotasyonda değilse rastgele mi yollayacaklar hatlara? Sitede de saatleri bulunmuyor, seferlere çıkacaklarını düşünmüyorum. Bu sabah göreceğiz bakalım neler olmuş.
Bende ÖTİS'ten çıkarılacaklar diye duymuştum. Bu araçlara değişik şeyler olacak gibi. İETT araçları gibi davranılarsa çok ilginç olur. Her gün rastgele 1 hatta giderlerse isyan çıkar.

Değişik bir durum, rotasyonda değilse rastgele mi yollayacaklar hatlara? Sitede de saatleri bulunmuyor, seferlere çıkacaklarını düşünmüyorum. Bu sabah göreceğiz bakalım neler olmuş.
Eski sabit olduğu hatlarda çalışacaklar diye biliyorum, ama %99 ihtimalle sefere cikmayacaklar, iett bilgisi verilmiş
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bende ÖTİS'ten çıkarılacaklar diye duymuştum. Bu araçlara değişik şeyler olacak gibi. İETT araçları gibi davranılarsa çok ilginç olur. Her gün rastgele 1 hatta giderlerse isyan çıkar.
Çıkarıldar, sistemde değiller, sizin haberiniz doğru

çok basit ya savaşın arabalarını iett nin çok seferi olan solo hatlarından bi kaç tanesine vereceklerdi mesela 85C gibi güzergah kısa ve basit çok araba çalışan basit hatlardan biri olacak bitecekti ne bu ızdırap iett nin savaşın açığını kapatacak aracı ve şöförü vardı madem bugune kadar niye göremedik onu çözebilmiş değilim

Evet tahmin edildiği gibi araçlara görev verilmemiş

IMG_20260223_051024.jpg

Son düzenleme:
çok basit ya savaşın arabalarını iett nin çok seferi olan solo hatlarından bi kaç tanesine vereceklerdi mesela 85C gibi güzergah kısa ve basit çok araba çalışan basit hatlardan biri olacak bitecekti ne bu ızdırap iett nin savaşın açığını kapatacak aracı ve şöförü vardı madem bugune kadar niye göremedik onu çözebilmiş değilim
Açığı kapatacak aracı yok, zaten öyle oluyordu, sabit bölgede kendi araçlarıyla çalışıyorlardı ta ki mahkemelik olana kadar

Bugün Savaş Petrol araçlarının çalıştığı hatlarda yoğunluk var mıydı, İETT ek araç koymuş mu?
Ek seferi geçtim olan seferleri bile yok etmişler.

79K'nın Savaş Petrol varken son seferleri

Ekran görüntüsü 2026-02-14 154137.png

Savaş Petrol gidince son seferleri. 23:30 ve 00:30 yok olmuş. O seferler Savaş Petrol araçları yerine kaydırılmış

Ekran görüntüsü 2026-02-23 171922.png

Hasdal Metro'nun orada Savaş Petrolün garajı mı vardı?

Araçlar şu an üçe bölünmüş (İncirli, Hasdal, Ferhatpaşa) görevsiz yatıyor

Bu kadar 80 küsür aracı rotasyon dışı bırakmak büyük hata, yazık
Evet var, 98 araç an itibariyle sefere çıkmadı, uzun bir sürede çıkmayacak gibi görünüyor.
Kardeş rica ediyorum sen benim mesajlarıma cevap verme saygılar
Size CEVAP VERMIYORUM. belli bir cevap verilmesi açısından bir yanıt veriyorum. Alıntı yapmaya devam edeceğim.
Bugün Savaş Petrol araçlarının çalıştığı hatlarda yoğunluk var mıydı, İETT ek araç koymuş mu?
Yoğunluk var, iettnin ek araç koyamaz. Araç yok hatta eksik var.
Yanlışsam düzeltirsiniz

Bildiğim kadarıyla Savaşın 41AT bölgesinde aracı yoktu. B bölgesinde Alibeyköy hatlarındaydı

Belki bölgeden giden araç olduysa onunla alakalı olabilir
Evet sadece alibeykoy bölgesi çalışıyordu.

Geri
Üst Alt