SAMSUN AVUKAT ŞAMİL KIVANÇ KANBUL

frippertronics

Acemi Er
Kayıtlı Üye
1/3
Konu sahibi

Avukat Şamil Kıvanç KANBUL – Samsun Hukuk ve Danışmanlık Bürosu

Samsun’un merkezinde, adaletin tecellisi ve müvekkil haklarının korunması ilkesiyle hizmet veren Avukat Şamil Kıvanç KANBUL, geniş uzmanlık yelpazesi ve çözüm odaklı yaklaşımıyla hukuki danışmanlık sağlamaktadır. Özellikle Samsun, İlkadım ve Atakum bölgelerinde yoğunlaşan faaliyetlerimizle, karmaşık hukuki süreçleri sizler için anlaşılır ve hızlı sonuçlanan bir yapıya kavuşturuyoruz.

🏢 Başlıca Uzmanlık Alanlarımız

Hukuk büromuz, aşağıdaki temel alanlar başta olmak üzere geniş bir hukuki çerçevede profesyonel destek sunar:

• Aile ve Boşanma Hukuku: Anlaşmalı ve çekişmeli boşanma davaları, velayet, nafaka ve mal rejimi tasfiyesi süreçlerinin hassasiyetle yönetimi.
  • Gayrimenkul ve Tapu Hukuku: Tapu iptal ve tescil davaları, ortaklığın giderilmesi (izale-i şuyu) ve mülkiyet uyuşmazlıkları.
  • Kira Hukuku: Tahliye davaları, kira bedeli tespit ve uyarlama davaları, kira sözleşmelerinin hazırlanması.
  • İcra ve İflas Hukuku: Alacak tahsili, icra takipleri, karşılıksız çek ve senet işlemleri.
  • Genel Hukuki Danışmanlık: Sözleşme yönetimi ve önleyici hukuk hizmetleri.

🌟 Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

1. Hızlı ve Şeffaf İletişim: 24 saat ulaşılabilirlik ilkesiyle, dava süreçlerinizin her aşamasında bilgilendirilirsiniz.
  2. Bölgesel Tecrübe: Samsun Adliyesi ve yerel mahkemelerin işleyişine dair derin tecrübe ile süreçleri hızlandırıyoruz.
  3. Çözüm Odaklı Yaklaşım: Sadece dava açmak değil, müvekkillerimizin menfaatine olan en kısa ve en az maliyetli yolu bulmak önceliğimizdir.
  4. Güven ve Gizlilik: Müvekkil mahremiyeti ve meslek etiği, büromuzun vazgeçilmez temel taşıdır.

📍 İletişim Bilgileri

Hukuki sorunlarınıza profesyonel çözümler bulmak için günün her saati bizimle iletişime geçebilirsiniz.

• Adres: Kılıçdede, Cumhuriyet Cd. No:169 D:11, 55060 İlkadım/Samsun
  • Telefon: 0546 811 80 78
  • Çalışma Saatleri: 24 Saat Açık (Kesintisiz Hizmet)
  • Bölge: Samsun Geneli (İlkadım, Atakum, Canik ve çevre ilçeler)
Adalet bekletilmeye gelmez. Hak kaybına uğramamak için uzman desteği alın.

Geri
Üst Alt