Roblox İETT İstanbul Bus Simulator

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Çocukların oyun oynafığı site değil miydi roblox :D
Çoğunluğunu 12-25 Yaş Kitlesi oluşturuyor

Pedofili ve Çocuk Tacizcilerinin kol gezdiği gerekçesiyle Bazı ülkelerde erişime engellendi.

haklılar. Çocuklar bile Sanal S.. yapıyordu oyunda doğru bir karar. (12 yaşından başlıyor bu dediğim olay)

Hatta +18 S.. oyunları vardı. bunlara 12 yaşındakiler bile girebiliyordu.

Sen Buzdağının görünen tarafından bakmışsın...

Konu sahibi
En başından flood yapan sensin. Suçu başkasına atma.
Birileri yazıyor cevap veriyorum işinize gelmeyince flood. daha flood'un anlamınıda bilmiyorsun git araştır.

Siz'de "Troll" olmaya çalışıyorsunuz. Yazdığım konuyu Trollemek nedir başka işiniz yokmu. tüm mesajlarıma Disslike atıyorsunuz bildirim geliyor. dislikke - puan kırsa tüm mesajlarıma kasten ve bilerek disslike atarsınız bu 3-4 kişi.

Önceki mesajları mod sildi şimdi burda Tırşikçilik yapanda sensin. çok rahatsızsan şikayet et.

Flood mesela Hikaye yazsam. Bölümünü getirmeden 2.satırı yazsam flood olur.
bir konunun farklı bir bölümünde yazıyorum

otomatik yenileme yok.

Anlık Önemli mesajları böyle yazıyorumki görsün. düzenlesem görmeyebiliyor. sonra gelip cevap bekliyorlar.

Birileri yazıyor cevap veriyorum işinize gelmeyince flood. daha flood'un anlamınıda bilmiyorsun git araştır.

Siz'de "Troll" olmaya çalışıyorsunuz. Yazdığım konuyu Trollemek nedir başka işiniz yokmu. tüm mesajlarıma Disslike atıyorsunuz bildirim geliyor. dislikke - puan kırsa tüm mesajlarıma kasten ve bilerek disslike atarsınız bu 3-4 kişi.

Önceki mesajları mod sildi şimdi burda Tırşikçilik yapanda sensin. çok rahatsızsan şikayet et.

Flood mesela Hikaye yazsam. Bölümünü getirmeden 2.satırı yazsam flood olur.
bir konunun farklı bir bölümünde yazıyorum

otomatik yenileme yok.

Anlık Önemli mesajları böyle yazıyorumki görsün. düzenlesem görmeyebiliyor. sonra gelip cevap bekliyorlar.
İlk 3 mesajın ne peki? Peş peşe yazmışsın. Tek bir mesaja yazamıyor musun?

@Yui boş yazıları silermisin.
82E3E1E6-F403-4FC5-B6F4-8EAFF24F4834.webp

Geri
Üst Alt