Roblox'ta çıktıİett nin kendi oyunu çıktı mı
Çoğunluğunu 12-25 Yaş Kitlesi oluşturuyorÇocukların oyun oynafığı site değil miydi roblox![]()
Birileri yazıyor cevap veriyorum işinize gelmeyince flood. daha flood'un anlamınıda bilmiyorsun git araştır.En başından flood yapan sensin. Suçu başkasına atma.
ee baktınmıTamam sakin ol be eski ortak bakıcam bugün tüm İstanbul gelse vr grafikler iyi olursa Croydonı net geçer
İlk 3 mesajın ne peki? Peş peşe yazmışsın. Tek bir mesaja yazamıyor musun?Birileri yazıyor cevap veriyorum işinize gelmeyince flood. daha flood'un anlamınıda bilmiyorsun git araştır.
Siz'de "Troll" olmaya çalışıyorsunuz. Yazdığım konuyu Trollemek nedir başka işiniz yokmu. tüm mesajlarıma Disslike atıyorsunuz bildirim geliyor. dislikke - puan kırsa tüm mesajlarıma kasten ve bilerek disslike atarsınız bu 3-4 kişi.
Önceki mesajları mod sildi şimdi burda Tırşikçilik yapanda sensin. çok rahatsızsan şikayet et.
Flood mesela Hikaye yazsam. Bölümünü getirmeden 2.satırı yazsam flood olur.
bir konunun farklı bir bölümünde yazıyorum
otomatik yenileme yok.
Anlık Önemli mesajları böyle yazıyorumki görsün. düzenlesem görmeyebiliyor. sonra gelip cevap bekliyorlar.
ilk 2 mesaj oyun hakkında bilgilendirme yapmışım. (1i konu açınca otomatik koyuluyor.) (alıntılı)İlk 3 mesajın ne peki? Peş peşe yazmışsın. Tek bir mesaja yazamıyor musun?
@Yui boş yazıları silermisin.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.