Ramazan Bayramı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ali_Adana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Milletimizin ve tüm islam aleminin ramazan bayramı mübarek olsun, yaratan kaderimize yazdığı iyi güzel mutlu huzurlu günlerin sayısını arttırsın, Hz isa Hz Mehdi döneminde vaad ettiği iyi güzel mutlu huzurlu günleri yaklaştırsın.

1000224646.webp

Rahmet ve bereket ayı Ramazan'ı yaşadık ve geride bıraktık. Bu mübarek ayda, oruçlar tutuldu, fitreler verildi, teravih namazları kılındı. Ve bu mübarek ayın sonu bayramdır. Allah tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları verdiğimiz zekatları, fitreleri kabul etsin...

Ramazan bayramımız bütün İslam alemine mübarek olsun, Ne güzel, aynı anda hem Ramazan bayramını, hem de Cuma gününün içindeyiz. Hayırlı bayramlar, hayırlı cumalar.

-Atsuko
-Yui (59Yunus34)
wowTURKEY Moderarörü

Değerli WowTurkey Üyeleri,

Sevgili WowTurkey Ailesi,

Ramazan ayının manevi huzurunu geride bırakırken, Ramazan Bayramı vesilesiyle siz değerli üyelerimizin bayramını en içten dileklerimle kutlamak istiyorum.

Bu özel günün, sadece Müslüman üyelerimiz için değil, tüm üyelerimiz için sağlık, mutluluk ve sevgi dolu geçmesini dilerim. Bayramın, bir araya gelmenin, hoşgörünün ve birbirimizi daha iyi anlamanın değerini hatırlatmasını temenni ediyorum.

Forum olarak farklılıklarımızın bizi güçlendirdiğini bilerek, sizlerle birlikte daha nice güzel ve anlamlı günler paylaşmayı umut ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla,

deividcollardo
Bej ve Yeşil Sade Ramazan Bayramı Instagram Gönderisi.webp

Geri
Üst Alt