Sağolun satıcı Türkiye’de zor bulunan bir marka demiştiGüzelmiş hocam. Bende de Majorette'nin mobil büfe aracı Citroen HY modeli var.
Sağolun satıcı Türkiye’de zor bulunan bir marka demiştiGüzelmiş hocam. Bende de Majorette'nin mobil büfe aracı Citroen HY modeli var.
Evet Norev , Türkiye'de zor bulunuyor.Sağolun satıcı Türkiye’de zor bulunan bir marka demişti

Güle güle kullanın. Majorette en kaliteli üreticilerden biri. Modelleri çok detaylı ve süspansiyon da var.Adore Oyuncak’ın mağazasına girme şansı buldum. Oyuncak araba olarak Siku ve Majorette markalarına sahiplerdi ve oyuncak dinazor gibi modeller de vardı. Fiyatları oldukça uygundu. 650 liraya Majorette marka körüklü MAN Lions City aldım ve bir tane de 2024 siku kataloğu aldım (ücretsizdi).
Adore Oyuncak meğerse bunların ithalatçısıymış. Yani Toyzz Shop gibi yerlerin aksine müşteriye ulaşmak için ekstra bir alım dolayısıyla daha yüksek bir fiyat yok. Direkt ithalatçıdan alıyorsunuz.
Bir tane baba-oğul geldi hot wheels sordular bizde yok diyince kaçtılar bilmiyorum ruhen yaşlı olduğum için buradaki markalar bana daha çok hitap etti
İlk kasa Sprinter koleksiyonum.Ekli dosyayı görüntüle 113285
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.