1/3
Sadece Otokar Avrupa sitesinde mevcutOTOKAR yeni kasa 2026 model KENT LF ailesini satışa çıkardıysa eğer neden OTOKAR 'ın web sitesinde yok onu bir türlü anlayamadım.![]()
Sadece Otokar Avrupa sitesinde mevcutOTOKAR yeni kasa 2026 model KENT LF ailesini satışa çıkardıysa eğer neden OTOKAR 'ın web sitesinde yok onu bir türlü anlayamadım.![]()
Sadece Otokar Avrupa sitesinde mevcut
Ben şunu anladım ki belki ileride orjinâl yani türkiye web sitesinede koyar ve koymasınıda diliyorum.Sadece Otokar Avrupa sitesinde mevcut
Katalogda mevcut değil , satışları var. Denizli Belediyesi ilk alan belediye oldu.OTOKAR yeni kasa 2026 model KENT LF ailesini satışa çıkardıysa eğer neden OTOKAR 'ın web sitesinde yok onu bir türlü anlayamadım.![]()
![]()
Kent C’nin Kent XL versiyonu
DAF MX 11 Intercooler turbo diesel 270 kW (370CV) / 1600 rpm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.