1/3
ALTUR TURİZM 'e ait çalışan ve hizmet veren TR 34 LCS 632 PLÂKA 'lı OTOKAR DORUK T marka model orta boy servis otobüsü bizlerle.

★★★
Son düzenleme:
Pilli ve hidrojenli yeni kasalar şuan satışta. Dizel ve cng motorlu modeller büyük ihtimalle bu yılın ortasına kadar satışa çıkar benceYeni kasa 2026 model OTOKAR KENT LF ailesi satışa çıktı mı? Çıkacak mı? OTOKAR 'ın web sitesinde yok çünkü.![]()
Adamın birisi de kasa değişiyor diye otokar firmasını şikayet etmiş![]()
![]()
Kent LF’nin Karakterini Yitirmemesi İçin Tasarım Değişikliği Yasak
Otokar için yazılan 'Kent LF’nin Karakterini Yitirmemesi İçin Tasarım Değişikliği Yasak' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Otokar hakkında şikayet ...www.sikayetvar.com
Markanın şikayetlerine baktım, belediye otobüsleri hakkında şikayetler de mevcut. Tamam da belediye otobüsleri şoförleri sıkıntı çıkarıyorsa veya belediye otobüsü geç geliyorsa Otokar ile ne alakası var?Yazık gerçekten![]()
Yok artık cidden ya! Zaten 14 yıldır aynı kasa'yı görüyorduk. Yetmedi mi? (Metrobüs'te en az 10 sene daha o tasarımı göreceğiz bir de) Kayda değer birkaç özelliği dışında hiçbir değişiklik olmadan aynı kasa bıktırdı artık. Kaldı ki makyajlı hâli de öncekinden izler taşıyor, öyle tasarımda devrim yapmadıkları açık. Bir de şikayet ediyorlar... Hayret bir şey!Adamın birisi de kasa değişiyor diye otokar firmasını şikayet etmiş![]()
![]()
Otokar için yazılan 'Kent LF’nin Karakterini Yitirmemesi İçin Tasarım Değişikliği Yasak' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Otokar hakkında şikayet ...www.sikayetvar.com
Adam ciddi bu arada. Mal sahibiymiş 2015 yılından beri hep Otokar alıyormuş ve sürekli aracının modelini yeniliyormuş.Adamın birisi de kasa değişiyor diye otokar firmasını şikayet etmiş![]()
![]()
Uzun yıllardır Otokar Kent LF kullanan bir şehir içi özel halk otobüsü işletmecisi olarak, Otokar’ın yeni tasarım niyetleriyle ilgili ciddi bir endişemi paylaşmak istiyorum. Örnek görsellerde gördüğüm Kent Electra tarzı, akülü araç görünümüne benzer yeni kasa tasarımı bana göre hem Kent LF’nin karakterini bozuyor hem de mevcut aracın çizgisine hiç yakışmıyor. Bu yeni tarzı açıkçası çok başarısız ve "kötü" bir tasarım olarak değerlendiriyorum.
2015’ten beri Kent LF kullanıyorum ve iki yılda bir aracımı yeniliyordum. Hem dış görünüşü, hem iç tasarımı, hem konforu hem de yakıt performansı nedeniyle bu aracı özellikle tercih ettim. Hatta şu an 2024 model Mercedes Conecto aracım da var ancak ondan, Otokar Kent LF kadar memnun değilim ve yıl sonunda onu da Kent LF ile değiştirmeyi planlıyordum. Fakat Kent LF’nin kasası değişirse bu tercihimden vazgeçip diğer markalara yönelmeyi ciddi ciddi düşünüyorum.
Benim en büyük ricam, Kent LF’nin özellikle dış kasasının komple aynı çizgide korunması ve bu tasarımdan vazgeçilmemesidir. Mevcut dış tasarım, şehir içinde diğer araçların yanında son derece şık, karakterli ve efsane bir görüntüye sahip. Çevremde de pek çok kişinin Kent LF’nin mevcut tasarımından çok memnun olduğunu görüyorum.
Otokar yetkililerinin bu geri bildirimi ciddiyetle dikkate almasını, Kent LF’nin şu anki kasasıyla üretime devam etmesini ve bu aracın güçlü tasarım kimliğinin korunmasını önemle talep ediyorum.
Diğer taraftada Anadolu Isuzu Citiport mu vae yoksa benmi yanlış gördüm ?İran ın attığı balistik füzeler sonucunda vurulan bir İsrail otobüs garajı
Ortadaki araçlar bana Otokar gibi geldi ??
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.