Otokar Kent LF 2. Nesil Satışa Sunuldu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D2876
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mercedes kalitesinde ürettiklerini düşünüyorum.
Tabi, Türkiye'de üretilen en kaliteli markadır şüphesiz. Fakat yine kaliteyi koruyup korumadıklarımı anlarız ilerleyen zamanlarda.
Umarım 3. Kapının yanındaki camın plastik kokusu problemini yok etmişlerdir. (Üçlü koltukların olduğu en arka kısımdaki camı kastediyorum)

Yok ya baya değişiklik var bence. Eski kasasına hiç benzemiyor.

R.I.P. 2011-2025
İnkar edemem, gözle görülen bir makyajlama var. En çok da orta kapının bir bölüm geriye kaydırılması dikkat çekiyor bence. Fakat 14 sene sonunda ben biraz daha farklı bir karoser beklerdim. Yanlardan bakınca yine aynı Otokar gibi hissettiriyor. Tabi buna da şükür, bir ara hiç değişmeyecek/makyajlanmayacak gibi düşünmeye başlamıştım 😂

Bence tasarımı değişmeseydi biraz geri kalabiliriz düşüncesi hakimdi.. Mercedes'in de yakında bunu fark edip tasarımı değiştireceğini düşünüyorum. Umarım Conecto modeli yine güzel olur.

Hayırlı ve uğurlu olsun dilerim inşallah çok fazla görürüz ayrıca dış arka tasarımındaki motor kapağının üstü KOYU PARLAK SİYAH renkli olsaydı ve ayrıca orta boy yatay minnâcık hafif parlak kırmızı renkli stop lâmbasıda olsaydı çok güzel olurdu.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★

Son düzenleme:
Mercedes kalitesinde ürettiklerini düşünüyorum.
Tabi, Türkiye'de üretilen en kaliteli markadır şüphesiz. Fakat yine kaliteyi koruyup korumadıklarımı anlarız ilerleyen zamanlarda.
Umarım 3. Kapının yanındaki camın plastik kokusu problemini yok etmişlerdir. (Üçlü koltukların olduğu en arka kısımdaki camı kastediyorum)
Mercedes, otobüslerinin ürettimini yaptıracağı fabrikayı a dan z ye 500 defa denetlemiştir. Üretim ve kalite konusunda bir sıkıntı olacağını kesinlikle düşünmüyorum

Yeni Otokar motor odası en arka 2 + 1 veya 1.5 + 1

@Can Kaya

Ekran görüntüsü 2026-03-31 235004.webp

En ön koltuk ise birleşik ikili

Ekran görüntüsü 2026-03-31 235225.webp

Geri
Üst Alt