Elinize sağlık site çok güzel olmuş umarım ilerleyen vakitte site içinde aracın çalıştığı saatler ve hatlar gözükür çünkü bizden çok şoförler bu özelliği yüzünden beğeniyordu siteyi
Bende tam bunu soracaktım. Güncellense iyi olur.@tolga @TheBusSpotting Araç modelleri kısmı çok eskide kalmış bu bölüm artık güncellenmeyecek mi?
ben güncel diye biliyorum. A-1723'e bakmıştım 20dk önce.Bende tam bunu soracaktım. Güncellense iyi olur.
bugün içinde gerekli güncelleme yapılmış demek ki.Bu sabah değildi ancak şu an güncellenmiş. Aynı araç biri sabah biri şu an
Ekli dosyayı görüntüle 109532
Ekli dosyayı görüntüle 109531
İETT'nin verilerin kaynağını paylaşıma kapatması sonucu liste kısmı şuanlık çalışmıyor diye biliyorum @tolgaArkadaşlar herkese iyi akşamlar İETT Otobüsleri linkine giriyorum ama araç marka model kod yazamıyorum nasıl yapabilirim?
Toplu şekilde yok diye biliyorum. Ancak tek tek araçlara bakabilirsinizAh be neden kapatmışki ne güzel tüm verilere erişiyorduk alternatif bir veri alanı var mı peki görebileceğimiz
@tolga @TheBusSpotting Araç modelleri kısmı çok eskide kalmış bu bölüm artık güncellenmeyecek mi?
Bu sabah değildi ancak şu an güncellenmiş. Aynı araç biri sabah biri şu an
Ekli dosyayı görüntüle 109532
Ekli dosyayı görüntüle 109531
Konuyla alakalı olarak herhangi bir aksiyonda bulunmadık. Biz de model verisini iettnext'den alıyoruz. @rednexie veriyi güncelleyince sanırım önbellek kaynaklı olarak yeni veri bize geç düşmüş olabilir. Ben de tam çözemedim sebebinibugün içinde gerekli güncelleme yapılmış demek ki.
Hocam anlık araç güncellemesi ve aktif görev listesi özellikleri geri gelecekmiMerhaba, yeni güncellemeyle beraber araç konum geçmişi sayfasını ve geçmiş seferler kısmını yeniledik. İlginiz için teşekkürler.
Bende çalışıyor hocam tarama verilerini temizlemenizi veya bağlantı kontrolü yapmanızı tavsiye ederimSiteye giriş yapılmıyor
Bende ulaşamıyorum siteye.Hocam, bende de çalışmıyor. Çerezleri temizledim. Tekrar denedim ama nafile. Siteye ulaşılamıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.