Otobüs Şoförü Olmak

1/3
Konu sahibi
İtiraf etmek istiyorum: Bazen gerçekten belediye otobüsü şoförü olmak istiyorum. Otobüste hep şoföre yakın durup oradaki hangi tuşun ne işe yaradığını vs. öğrenmek istiyorum. asmr videoları gibi geliyor bana o otobüsün sesi. hoşuma gidiyor bayağı kısaca. Ama kendime yakıştıramıyorum. keşke ek iş gibi yapabileceğim bir durum olsa da şoför olsam. eminim ki forumda birçok üye böyledir :D

İtiraf etmek istiyorum: Bazen gerçekten belediye otobüsü şoförü olmak istiyorum. Otobüste hep şoföre yakın durup oradaki hangi tuşun ne işe yaradığını vs. öğrenmek istiyorum. asmr videoları gibi geliyor bana o otobüsün sesi. hoşuma gidiyor bayağı kısaca. Ama kendime yakıştıramıyorum. keşke ek iş gibi yapabileceğim bir durum olsa da şoför olsam. eminim ki forumda birçok üye böyledir :D
Otobüs şöförü olanların çoğu. tırcı.

75 Binmi.

Şöför böyleyse Müdürler 190-200 alıyordur.
Çok büyük bir ihtimalle 3 ayda bir ikramiye de vardır. Aylık kazanç 100 ü buluyordur

Öho da geçen sene maaşlarında benim tanıdığım mal sahipleri şoför masrafını 100 bin tl olarak hesaplıyordu ( 2 şoför çalıştırıyorlar) muhtemelen sigortayı yana koyunca 40 küsür veriyorlardı bu sene 50 küsür olmuştur

Çok büyük bir ihtimalle 3 ayda bir ikramiye de vardır. Aylık kazanç 100 ü buluyordur

Öho da geçen sene maaşlarında benim tanıdığım mal sahipleri şoför masrafını 100 bin tl olarak hesaplıyordu ( 2 şoför çalıştırıyorlar) muhtemelen sigortayı yana koyunca 40 küsür veriyorlardı bu sene 50 küsür olmuştur
kim İETT Otobüs şöförü olmak istemezki.

bizde öho minibüs şöförlerine günlük yevmiye veriyorlar diye biliyorum. minibüsçülerin galiba yanlış hatırlamıyorsam günlük yevmiyeleri ya 3.5k yada 4.5k idi
[automerge]1770738958[/automerge]
bizde öho minibüs şöförlerine günlük yevmiye veriyorlar diye biliyorum. minibüsçülerin galiba yanlış hatırlamıyorsam günlük yevmiyeleri ya 3.5k yada 4.5k idi
valla birinden öyle duydum. yanlışsa bilmiyorum

marmaray bağımlısı beğenmedi gibi.
murder-drones-murder-drones-teacher-ezgif.com-speed.gif

Şaka maka bir yana eğer olmayı düşünürsem trafiğin çok olmadığı uzun yol hatlarında çalışmak isterdim. Ancak otobüs sürerken sadece bir araç kullanmıyor, can da taşıyorsunuz. Bunun sorumluluğunu alabilecek kadar düzgün bir insan olmadığımı düşünüyorum.

Kırsal İlçe otobüsü bu?
132 Kilometre.

Bizde tüm Kırsal ilçe otobüsleri 12 Metre.
[automerge]1770764775[/automerge]

bide o nasıl hat sanki her 100 - 200 metrede bir durak vargibi.

Kırsalda Köy'ün bulunduğu yerde Veya binaların olduğu yerde durak olur.

Geri
Üst Alt