Önermediğiniz Markalar

Stabucks a dikkat edin . Yumuşak içim ister misiniz diyerek bariz kazıklamaya çalışıyorlar. 160 TL tutacak ürünü daha pahalıya satmaya çabalıyorlar .
Hocam granül kahveyi alıp evde yapıyorum termosa koyup taşıyorum en temizi bu

Yanlız var ya bu mont gereksiz yere pahalıymış ; North Face fiyatı çok uçuk . Hiç gerek yok Koton Mavi daha iyidir .Monta 1 8.000 TL verilmez

1760613091925.png

1760613144885.png

Valla bu Saloon Burger diye bir mekan var asla önermiyorum etleri çok lezzetsiz Sağlık açısından da biraz şüpheliyim . Buradaki burger ler kalitesiz ve tatsız çıktı
Tam fiyat/performans bir yer.

Ucuz fiyata karnım doysun patatesi olsun falan derseniz iyi. Üniversite zamanlarında arkadaşlarım bolca yerdi. Ben sadece Burger King'ten kova boy patates + soğan halkası fiyatına onlar menü alırlardı.

Ancak param var derseniz Burger King - Popeyes daha iyi tabiki.

Konu sahibi

Ucuz fiyata karnım doysun patatesi olsun falan derseniz iyi. Üniversite zamanlarında arkadaşlarım bolca yerdi. Ben sadece Burger King'ten kova boy patates + soğan halkası fiyatına onlar menü alırlardı.

Parası olan bence ercan burger burger yiyelim gibi daha üst zincirlere atlamalı, TAB gıdayı sevmiyorum çok fena bozuldu. Bu zincirlerde bir hamburgere 200 küsür para verirsiniz ama gerek et gramajı gerek malzeme kalitesi olarak daha üsttür bu zincirlerden

Parası olan bence ercan burger burger yiyelim gibi daha üst zincirlere atlamalı
Üniversite yıllarımın ilk günlerinde biriyle tanışmıştım. O zamanlar KYK bursum onaylanmıştı ancak daha yatmaya başlamamıştı ve cebimde para yoktu. 50% burslu okuyan arkadaşım gel sana yemek ısmarlayayım demişti ve Ercan Burger'e götürmüştü.

Yük olmamak için en ucuz menüyü seçip yanında hiçbir şey istememiştim ve 2 yıl önce 300 liradan fazlaydı menü fiyatı.

Benim için bu paralar yemek için çok fazla. 1 menüye bu kadar param olsa bile vermezdim. Ancak cidden çok lezzetliydi. Burger King'den devam :D

Konu sahibi
Üniversite yıllarımın ilk günlerinde biriyle tanışmıştım. O zamanlar KYK bursum onaylanmıştı ancak daha yatmaya başlamamıştı ve cebimde para yoktu. 50% burslu okuyan arkadaşım gel sana yemek ısmarlayayım demişti ve Ercan Burger'e götürmüştü.

Yük olmamak için en ucuz menüyü seçip yanında hiçbir şey istememiştim ve 2 yıl önce 300 liradan fazla menü fiyatıydı.

Benim için bu paralar yemek için çok fazla. 1 menüye bu kadar param olsa bile vermezdim. Ancak cidden çok lezzetliydi. Burger King'den devam :D
Ben tanesi 95 liraya hamburger almıştım 2 kişiye. Yıllar evvel şu şimdiki nevada kahvenin oradaki ercan burgerde portun yanındaki. Yemekte ucuza kaçmayı sevmiyorum ben, doyurucu olması önemli bir kriter benim için. Bu zincirleri hiç beğenmiyorum bu yüzden, hem doyurucu değiller hem sağlıksızlım akıyor. Milkshake falan alıyorum alırsam gidip

Bu zincirleri hiç beğenmiyorum bu yüzden, hem doyurucu değiller hem sağlıksızlım akıyor. Milkshake falan alıyorum alırsam gidip
Katılıyorum popüler fast & food zincirlerinin bir çoğu artık aynı. Yalnız Popeyes Maxi XL menüsünü beğeniyorum. Hem tadı güzel hem de tavuk yoğunluğu güzel ancak pahalı.

Yeni açılan KFC hakkında yorum yapamayacağım. Eski halinden de yeni halinden de hiç yemedim.

Konu sahibi
Katılıyorum popüler fast & food zincirlerinin bir çoğu artık aynı. Yalnız Popeyes Maxi XL menüsünü beğeniyorum. Hem tadı güzel hem de tavuk yoğunluğu güzel ancak pahalı.

Yeni açılan KFC hakkında yorum yapamayacağım. Eski halinden de yeni halinden de hiç yemedim.
tuzla Marinadaki KFCnin dandikliği anlatılmaz yaşanırdı kapanması ülke sağlığına yararlı oldu geri açıldı mı bilmiyorum

O zaman ucuz diye lezzetsiz. Burger King de pahalı ama çok daha lezzetli farkı bariz ortaya çıkıyor maalesef . Belki nuggets daha iyidir.

Bu zamana kadar Saloon Burger'den de yedim Burger King'den de yedim ikisi de iyiydi bence esas bu zamana kadar yemiş olduğum hamburger işletmelerinden Sakarya ve Kocaeli'de şubeleri bulunan Patates Kafa'yı hiç beğenmemiştim hamburger ekmeği elimde dağılmıştı.

Genel olarak Saloon Burger görece ucuz ürün çıkartıyor, buna bağlı olarak da malzeme çok kaliteli olmuyor.
Uygun fiyatlı sayılabilecek ürünleri böyle iken biraz daha pahalı menülerde güzel çıkarıyorlar bence.

Aralık-Ocak arasında 3 defa zam yemeden önce sık olarak gittiğim bir yerdi.

Genel olarak Saloon Burger görece ucuz ürün çıkartıyor, buna bağlı olarak da malzeme çok kaliteli olmuyor.
Uygun fiyatlı sayılabilecek ürünleri böyle iken biraz daha pahalı menülerde güzel çıkarıyorlar bence.

Aralık-Ocak arasında 3 defa zam yemeden önce sık olarak gittiğim bir yerdi.
Bir daha gidersem tavuk burger deneyeceğim . Olmadı daha gitmem Burger a falan giderim

Tukaş marka ürünleri önermiyorum. Konserve mısırları hem lezzetsiz, hem de içinden mısır koçanı çıkıyor.
Konserve bezelye aldım, bezelyeler ezik ve pörsümüştü.
Gene aldığım makarna sosunun yemeğe lezzet katkısı sıfırdı.
Ketçap ve mayonezi de güzel değil. Kısaca aldığım ürünlerin hiç birinden memnun kalmadım.

Geri
Üst Alt