Omsı 2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan citymood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
OMSI 2  Steam Edition Screenshot 2026.02.12 - 21.45.32.80.png

Uzun bir gün öncesi son kontroller & ikmal

Banads ilginç bir olay oldu Man A26 sürüyorum 855tr hohenkirchenda bi sefer attım sonra tekrar sefer atarken 3. Durak kapıyı açtım ama binemedilrr öbür kapı kapalı olduğu için (öbür kanat) bende ayarladım kapattım diğer kapı açıldı neyse yolcuyu aldım kapattım öbür kanat açılıyor bu sefer 2 dakika uğraşmams rağmen kapı kapanmayınca amiri aradım servis dışı verdik mecbur tuş kapandığını gösterse dr dijital ekran zaten açık olduğunu gösteriyor ve araç ta ilerlemedi.

OMSI 2 Türkiye ekibinin paylaştığı BredaMenarinibus otobüsünü çok beğendim, satın aldım ve oynuyorum. Sesleri orijinal değil ama modellemesi güzel. İç tasarımına da dikkat etmişler.

Project Numazu isimli Japonya eklentisinin 30 Mart 2026'da çıkacağı açıklandı.

Şehir merkezi, istasyon bölgeleri, Numazu Limanı, fabrika alanları olacak. 4 hat içerecek. Bölgeye özgü sürülebilir otobüs ve yapay zeka araçları tabii ki yer alıyor eklentide.

Krummenaab Haritasını bitirdim 2 tane şehiriiçi hat olmak üzere 4 tane hat var Köy hattı ve Ekspres Havalimanı hattı vardı otoban tarla etrafından geçen yollar dağ yolları güzel idi öneririm
Oynarken bazı kareler
1772608991122.png

1772609015495.png

1772609045549.png

Scania yı solo Karsanlarq benzettim rampada zor çıkıyor motor seside çoktu
İlk defa yakıtım bitti yolun ortasında kaldım

Geri
Üst Alt