Forumda birleşip otobüs ve harita projeleri yapmamız gerekiyor Türk otobüsleri sürebilmek içinBu da ücretli olup doğru dürüst yayılamayacak öncekiler gibi. Yazık. Yabancıların gözünde de paragöz oluyoruz.
Forumda birleşip otobüs ve harita projeleri yapmamız gerekiyor Türk otobüsleri sürebilmek içinBu da ücretli olup doğru dürüst yayılamayacak öncekiler gibi. Yazık. Yabancıların gözünde de paragöz oluyoruz.
MB O405GNHocalarım oyuna yeniden başlıyorumda acl otobüs mod önerileri alabilir miyim? her şey gitti sıfırdan başlıycam.
Yeni nesil son teknoloji körük sistemi
Plus paralı ama bunu buldumKullanabileceğim ücretsiz Procity tr ve avenue plus modu varmıdır omside
Ben buldum meselaBmc procity bu ama Temsa ücretsiz mod varda onu bulamadım![]()
BMC Procity EU Pack [BETA] - OMSI WebDisk & Community
Turkish low-floor bus coming in 3 variants, using Diesel or CNG, now ready to discover the world of OMSI!reboot.omsi-webdisk.de
Teşekkür ederim Procity EU güzel bir moda benziyor avenuenun modellemesi biraz kötü görünüyor sankiPlus paralı ama bunu buldum
![]()
Omsi 2 – Temsa Avenue LF12 Bus | Omsi 2 | Mods.club
The model is of average quality.There are various repaints. The installation is simple: Extract the Fonts and Vehicles folders...mods.club
Procity modunu aktif kullanıyorum güzelTeşekkür ederim Procity EU güzel bir moda benziyor avenuenun modellemesi biraz kötü görünüyor sanki
Sağ ol ama avenue plus ve avenue lf paralı eğer satın almak istiyorsanTeşekkür ederim Procity EU güzel bir moda benziyor avenuenun modellemesi biraz kötü görünüyor sanki
Sağ olun Procityi indiriyorum şuan avenue Plus güzel görünüyor paralı olmasa belki denerdim yeni avenue plus çıkmasını bekleriz artık sağlık olsunSağ ol ama avenue plus ve avenue lf paralı eğer satın almak istiyorsan
Plus lf : Avenue Plus
Avenue lf : İkili fırsat paketi
Avenue içerisinde de ikili paket var hem citiport hem avenue lf için ise
Bmc procity tr : Citybus Prcity Euro6
Pbsu da mesela ücretsiz ordan indirSağ olun Procityi indiriyorum şuan avenue Plus güzel görünüyor paralı olmasa belki denerdim yeni avenue plus çıkmasını bekleriz artık sağlık olsun![]()
Omsi ye nasıl kurabilirPbsu da mesela ücretsiz ordan indir
Pbsu varsa burdan indirebilir bu sitede hele mobilden oynanır zaten iki marka bunlarOmsi ye nasıl kurabilir
Yav indirse ne olacak adam pbsu mu oynuyor AyberkPbsu varsa burdan indirebilir bu sitede hele mobilden oynanır zaten iki marka bunlar
![]()
PBSU - Procity Euro6
Model : Murat Soykan Çeviri : Aras tv * OMSİ 2 için değildir, proton bus simulator de çalışı...omsi2turk.blogspot.com
[automerge]1771011827[/automerge]![]()
PBSU - Avenue Plus LF
Model : Murat Soykan Model ekleri : Yiğit Kartalkaya Pbsu Çeviri : arastv * OMSİ...omsi2turk.blogspot.com
@Breda pbsu varsa burdan indir
Biraz 3d bilgim olsa oradaki modları omsiye convert yapardım çok güzel modlar var Bmc neocity karsan jest gibi tavsiyeniz için teşekkür ederimPbsu da mesela ücretsiz ordan indir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.