1/3
Köprülü hatlarda normal biletli değil beğenmiyorsa binmezler İstanbul gibi metropol ile Diyarbakırın fiyat grubu aynı mı olacakKonunun ismi "İstanbul minibüs dolmuş fiyatları" olarakmı yazıyor?
İETT Tam kart ne kadar? 110 ₺'mi.
Köprülü hatlarda normal biletli değil beğenmiyorsa binmezler İstanbul gibi metropol ile Diyarbakırın fiyat grubu aynı mı olacakKonunun ismi "İstanbul minibüs dolmuş fiyatları" olarakmı yazıyor?
İETT Tam kart ne kadar? 110 ₺'mi.
biraz sert konuşuyormuşsun gibi gözüküyor.Cidden yazdığımdan bunu mu çıkardın? Burası diyarbakır değil İstanbul. O fiyata koy 2. güne aracını çıkartamazsın.
bu ne pahalılık. Diyarbakırda olsa millet galeyana gelir
“Neden üyeler bana düşman”biraz sert konuşuyormuşsun gibi gözüküyor.![]()
Zaten sayıları azalıyor tek tük kaldı . bazılarını lüx taksi yapmışlar .Bu sarı dolmuşlara en son 2014'te anmem ve babamla binmiştim Kadıköy'den Altunizade'ye giderken onun dışında bir daha hiç binmedim.
Evet git gide azalıyorlar. Eskiden Maltepe Sahilde görüyordum Bostancı-Kartal ya da Pendik arası çalışıyorlardı artık göremiyorum.Zaten sayıları azalıyor tek tük kaldı . bazılarını lüx taksi yapmışlar .
ÖRNEĞİN Demiştim Mesela demiştim olabilir demiştim.“Neden üyeler bana düşman”
pardon. kusura bakma biraz uykuluyum @Rick Grimes ben yanlış anlamışımSert yazmıyorum, yazdığım şeyden dediğin şeyi çıkartma ihtimalin yok onu söylüyorum
Siz o zaman hep uykulusunuz her haldepardon. kusura bakma biraz uykuluyum @Rick Grimes ben yanlış anlamışım
Benim günde 12 saat uyuduğumu nereden çıkarıyordun ki bu sürede çok rahat uyunuyor 6 -7 saat ki o zamana kadar durma2-3 Te yatıp saat 9-10 gibi uyanınca uykulu oluyorum. senin gibi 12 saat uyumuyorum yada
sen 7/24 uyumuyorsun galiba. bu sözü dediğine göre.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.