Mersin Mars K-9 Köpek Okulu Köpek Oteli

Emir

Albay
Kayıtlı Üye
1/3
Konu sahibi
Mars K-9 Köpek Eğitim ve Köpek Oteli, Mersin’de faaliyet gösteren ve Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı ile Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ruhsatlandırılmış bir işletmedir. Merkez, köpek eğitim hizmetleri ve köpek oteli hizmetlerini yasal çerçevede sunmaktadır.

İşletmenin ismi, Mars adlı Alman Çoban köpeğinden esinlenmiştir. Mars, katıldığı yarışma ve gösterilerde elde ettiği derecelerle dikkat çekmiş; bu başarılar, uzman köpek eğitmeni Rasim TEKİN ile yürütülen uzun süreli eğitim çalışmalarının bir sonucu olarak öne çıkmıştır. Köpeğin yavruluk döneminden itibaren sürdürülen eğitim süreci, disiplinli ve planlı bir yaklaşımın önemini göstermektedir.

Merkezde verilen hizmetler, köpeklerin temel itaat eğitimi, davranış geliştirme ve sosyal uyum süreçlerini kapsayacak şekilde yapılandırılmaktadır. Eğitim programları, köpeklerin fiziksel ve zihinsel gelişimini desteklemeye yönelik olarak planlanmaktadır.

Mars ile çeşitli yarışma ve gösterilere katılım sağlanmış ve bu organizasyonlarda dereceler elde edilmiştir. Bu başarılar, uygulanan eğitim yöntemlerinin etkinliğine dair bir referans niteliği taşımaktadır.

9.webp

Görsel Kaynak ve Detaylar: Grafik Tasarım, Web Tasarım, Yazılım Hizmetleri, Bc Tasarım

Geri
Üst Alt