İyi misin soru sordum sadece ?Adana’nın garı zaten devasa bir bina niye yapılsın? Mersin garının boyutlarından haberin var mı ki bu şekilde bir yorumda bulunmuşsun!
Gerginleşmeye gerek yok, asabileşmenin kimseye yararı yok.Adana’nın garı zaten devasa bir bina niye yapılsın? Mersin garının boyutlarından haberin var mı ki bu şekilde bir yorumda bulunmuşsun!
Senin kabul edip etmemenle olmuyor bu işler, gerçekleri söyleyince gerginleşmene gerek yok, gerçekler bunlar ve bunu tüm Mersinliler görüyor dert etme sen.Yani ısrarla ve inatla ADANA ve MERSİN’e YATIRIM YOK gibi bir cevabı asla kabul etmiyorum.
Emir orası acaba bekleme peronları falan mı yapılacak benim de dikkatimi çekti.Ayrıca liman yönüne doğru bir çıkıntı var. O kısımdaki istasyonun bir farkı olacak mı acaba diğerinden?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.