Kocaeli | UlaşımPark A.Ş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bora41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gebze Mecidiyeköy hayaldir, 4.levent ile bunu kiyaslayamazsiniz ibb buna izin vermez ve kooperatifler her zaman değil belli saatlerde 4.levente giriş yapıyorlar. Gebzeden kalkıp hiç kimse mecidiyeköye tek araçla gidilmesine izin vermez.
Şile hatları uskudardan kalkıp şile yolunu kullanarak, sehiricine fazla dahil olmayarak giden hatlardir. Kocaelide buna benzer hatlar kefken hatlarıdir, 200,435mr hatları çok fazla yolcusu ve duragi olan hatlardir, körüklü ile bile dolu olan hatlar nasıl olacak ki oturaklı araçlar yetecek?
sözlerimi çarpıtmayın 200'de kullanılsın demedim. şile hatları şehiriçine dahil olmaktadır. sizinle daha fazla tartışmayacağım, daha dün doğru düzgün ulaşımpark hatlarından haberdar değildiniz.

sözlerimi çarpıtmayın 200'de kullanılsın demedim. şile hatları şehiriçine dahil olmaktadır. sizinle daha fazla tartışmayacağım, daha dün doğru düzgün ulaşımpark hatlarından haberdar değildiniz.
Yahu önce siz kendinizi kontrol edin sonra bana laf söyleyin, savunamadiginiz konuyu açmayın. Araştırın sonra bana gelin, dün başlamadım ulasim dünyasına ben sanaldan asla konuşmam her zaman gerçekleri konuşurum. Kocaelide kullanılacak tek hatlar en fazla kefken olur. Bana kocaeliyi veya istanbulu öğretmeye kalkmayın lütfen.

geçmiş olsun.

34482-c1d516064627381a66018393807a7bac.webp

Kaynak: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi / Instagram

Olan Burulaş'a oldu.
Burulaşın başına gelince siyaset sebebiyle oldu sanmıştım ancak özel sektörün radarına bu hatlar girmiş olucak ki, ihalelerde iyi fiyat verenler belediyeleri sollamış oldu. Özellikle Balıkesir-Bursa ve Kocaeli bölgesine yazık oldu. Ortak çözüm bulunabilirdi ama iş işten geçti. Balıkesir ve Bursa yinede ulaşımı devam ettireceğini söylüyor ilerleyen zamanlarda görürüz.

Burulaşın başına gelince siyaset sebebiyle oldu sanmıştım ancak özel sektörün radarına bu hatlar girmiş olucak ki, ihalelerde iyi fiyat verenler belediyeleri sollamış oldu. Özellikle Balıkesir-Bursa ve Kocaeli bölgesine yazık oldu. Ortak çözüm bulunabilirdi ama iş işten geçti. Balıkesir ve Bursa yinede ulaşımı devam ettireceğini söylüyor ilerleyen zamanlarda görürüz.
Nasil olacak yinede ulaşımı devam ettirmek?
İhale başka birisine verildiyse o adamlar bunları ister mi? Devlet kime ne istiyorsa onu veriyor zaten

200 ün uğramadığı duraklar icin çözüm ne olacak peki ? Gecenin bir saati ve sabahın bir köründe 200 un geçtiği durakla eski 250 in geçtiği durak arasında üçüncü bir ulaşım aracı gerekecek. Örnek vermek gerekirse 250 geçtiği Osmangazi Köprüsü durağından 200 geçmiyor dolayısıyla Çayırova Köprüsüne gitmem gerekecek. Bunun önüne geçmek icin 200G Gebze Otogar - Kartal Metro hattının açılması gerekiyor.

250 dün 23:59 itibariyle vefat etmiştir. Ulaşımpark buna cevaben 200’ü 7/24 yaptı ve sefer aralıklarını günün bazı saatlerinde 15 dakikaya kadar düşürdü
Çok anlamsız olmuş, ben kartala gidip oradan da metroya binip sabihaya mi gideceğim? En az 3 saatim yolda gidecek, ne gerek var binerim yeni hatta 1 saate rahat bir şekilde havalimanina giderim.
200 ün uğramadığı duraklar icin çözüm ne olacak peki ? Gecenin bir saati ve sabahın bir köründe 200 un geçtiği durakla eski 250 in geçtiği durak arasında üçüncü bir ulaşım aracı gerekecek. Örnek vermek gerekirse 250 geçtiği Osmangazi Köprüsü durağından 200 geçmiyor dolayısıyla Çayırova Köprüsüne gitmem gerekecek. Bunun önüne geçmek icin 200G Gebze Otogar - Kartal Metro hattının açılması gerekiyor.
İmkansız bir şey, bunun yerine 250g tarzı bir hat direk havalimani girişine açılabilir.

Çok anlamsız olmuş, ben kartala gidip oradan da metroya binip sabihaya mi gideceğim? En az 3 saatim yolda gidecek, ne gerek var binerim yeni hatta 1 saate rahat bir şekilde havalimanina giderim.

İmkansız bir şey, bunun yerine 250g tarzı bir hat direk havalimani girişine açılabilir.
Metroya tavşantepe’den aktarmayı önerdi ulaşımpark’ın resmi rehberi.

Kartal’dan da yapılır da tavşantepe daha erken. 200+M4 daha tercih edilecektir muhtemelen fahiş fiyat çıkarılacağı için. Bence 250’nin rotası SGH’den çekilip M5’e aktarma yapılabilecek yakın bir yerde bitmeli, viaport’tan da geçmeli. Böylece kocaeli anadolu yakasına tamamen entegre olur.

Metroya tavşantepe’den aktarmayı önerdi ulaşımpark’ın resmi rehberi.

Kartal’dan da yapılır da tavşantepe daha erken. 200+M4 daha tercih edilecektir muhtemelen fahiş fiyat çıkarılacağı için. Bence 250’nin rotası SGH’den çekilip M5’e aktarma yapılabilecek yakın bir yerde bitmeli, viaport’tan da geçmeli. Böylece kocaeli anadolu yakasına tamamen entegre olur.
Katiliyorum, şahsi kanaatim ben elimde valizle kalkacağım gebzeden veya diğer bölgelerden 200 e bineceğim ( sürekli dolu) oda yetmedi kartalda ineceğim sabihaya gideceğim, neyse parası verir rahat rahat yeni hatla giderim. Minimum 2 saat çile çekeceğime gider tek araçla 1 saate sabihaya giderim. Hiç mantıklı değil açıkçası, belediye gerekirse bu hatta ortak olmalı araçlarını yerlestirmelidir.

Geri
Üst Alt