Kocaeli | UlaşımPark A.Ş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bora41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konumuz MARMARAY DEGILDIR. MARMARAY BOLGEYE ULASIMI SAGLAYAN EN IYI VE BUYUK ULASIM ARACIDIR. BU DURUMU KIMSE DEGISTIREMEZ VE ELESTIREMEZ.
Gece hatları sadece istanbulda olması GEREKLIDIR. gece hatları yolcu çekmek zorundadır, sadece hizmet diyip ZARAR ETMEK YANLISTIR. KOCAELIDE GECE HAYATI OLAN BIR IL DEGILDIR, BIR TAKSIM,CIHANGIR GIBI 24 SAAT AYAKTA OLAN SEMTLERI OLAN BIR IL DEGILDIR. BURASI ISCI KENTIDIR.BIR ISCI GECE SAATLERİNDE DISARIYA CIKMAZ.KOCAELI GEBZE BOLGESINE EN YAKIN AVM ISTANBUL TUZLA SEMTINDEDIR BUNUDA HATIRLATARAK GERCEKLERI SOYLEDIGIMI HERKESIN KABUL ETMESI GEREKTIGINI DÜŞÜNÜYORUM
Gece hatlarının belirli bir büyüklüğü aşmış bütün şehirlerde otogar ve havaalanını şehre bağlaması gerekiyor.

Ayrıca sadece neden İstanbul? Tamam İstanbul büyük ve nüfuslu ama bütün her şey sadece İstanbul'da dönmüyor.

Gece hatlarının belirli bir büyüklüğü aşmış bütün şehirlerde otogar ve havaalanını şehre bağlaması gerekiyor.

Ayrıca sadece neden İstanbul? Tamam İstanbul büyük ve nüfuslu ama bütün her şey sadece İstanbul'da dönmüyor.
Katiliyorum, evet gereklidir, kocaelide bu hatlara kimse karşı çıkmaz zaten
En yakın komşu ilimiz İstanbul olduğu için örnek verdim, diğer bölgelere ve illerle ilgili pek bilgim olmadığından dolayı bu ille ilgili yorum yaptım.
Sadece AVM Tuzlada mi var nedir bu Kocaeliyi Gebzeyi kucumsemek
Gebze centerdan başka avm sayarmisiniz? Daricada hayvanat bahçesi vardı kapatıldı ne kaldı geriye? En yakın avm tuzlada olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Gebzeyi küçümsemekle birlikte gerçekleri söylüyorum. Burası ne taksim ne nişantaşidir. Burası gebzedir gerçekler değişmez maalesef

Katiliyorum, evet gereklidir, kocaelide bu hatlara kimse karşı çıkmaz zaten
En yakın komşu ilimiz İstanbul olduğu için örnek verdim, diğer bölgelere ve illerle ilgili pek bilgim olmadığından dolayı bu ille ilgili yorum yaptım.

Gebze centerdan başka avm sayarmisiniz? Daricada hayvanat bahçesi vardı kapatıldı ne kaldı geriye? En yakın avm tuzlada olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Gebzeyi küçümsemekle birlikte gerçekleri söylüyorum. Burası ne taksim ne nişantaşidir. Burası gebzedir gerçekler değişmez maalesef
şehirler evrilen varlıklardır. şu an taksim nişantaşı ayarında bir yer olmaması gelecekte de olamayacağı anlamına gelmez. ben gelecekte gebzenin istanbul uzantısı halinin gittikçe güçleneceğinden eminim. diğer illerle ilgili pek bir bilginiz yoksa kıyaslamayın. her yeri istanbulla yarıştıracaksanız işimiz yaş. sadece gebze değil dünyada hiç bir yeri küçümsemeyin bir gün bir bakarsınız sizin oturduğunuz yere kıyasla çağ atlamış olur keşke buradan ev arsa alsaydım dersiniz.

şehirler evrilen varlıklardır. şu an taksim nişantaşı ayarında bir yer olmaması gelecekte de olamayacağı anlamına gelmez. ben gelecekte gebzenin istanbul uzantısı halinin gittikçe güçleneceğinden eminim. diğer illerle ilgili pek bir bilginiz yoksa kıyaslamayın. her yeri istanbulla yarıştıracaksanız işimiz yaş. sadece gebze değil dünyada hiç bir yeri küçümsemeyin bir gün bir bakarsınız sizin oturduğunuz yere kıyasla çağ atlamış olur keşke buradan ev arsa alsaydım dersiniz.
Doğrudur, ancak rica ediyorum konu farklı yerlere evrilmesin burası ulaşım park konusu, gebze hali hazırda güçlü bir semttir, organize sanayi,üniversitesi bulunan hastaneleri bulunan ekonomik yatırımlar alan bir semtimizdir. ANCAK BURASI ISÇI KENTI OLDUGU,GECE HAYATI OLMADIGI VE OLMAYACAGI TAKSIM NISANTASI GIBI 24 SAAT AYAKTA OLAMAYACAGI GERCEGINI DEGISTIRMEYECEKTIR. BU KUCUMSEME DEGILDIR. KOCAELI ISTANBULA EN YAKIN IL OLARAK HER ZAMAN YARIŞ HALINDE OLMUŞTUR
ISTANBUL KOCAELIYE DOGRU GENISLEMIS HALEN GENISLEMEYE DEVAM EDEN ILIMIZDIR. BU SÜREÇTE BU BOLGE DAHADA BUYUYECEK VE GUCLU HALE GELECEKTIR.

Doğrudur, ancak rica ediyorum konu farklı yerlere evrilmesin burası ulaşım park konusu, gebze hali hazırda güçlü bir semttir, organize sanayi,üniversitesi bulunan hastaneleri bulunan ekonomik yatırımlar alan bir semtimizdir. ANCAK BURASI ISÇI KENTI OLDUGU,GECE HAYATI OLMADIGI VE OLMAYACAGI TAKSIM NISANTASI GIBI 24 SAAT AYAKTA OLAMAYACAGI GERCEGINI DEGISTIRMEYECEKTIR. BU KUCUMSEME DEGILDIR. KOCAELI ISTANBULA EN YAKIN IL OLARAK HER ZAMAN YARIŞ HALINDE OLMUŞTUR
ISTANBUL KOCAELIYE DOGRU GENISLEMIS HALEN GENISLEMEYE DEVAM EDEN ILIMIZDIR. BU SÜREÇTE BU BOLGE DAHADA BUYUYECEK VE GUCLU HALE GELECEKTIR.
Farklı yerlere çeken, ısrarla Gebzeyi aşağılayan sizsiniz. 435MR gibi adından da anlaşılacağı üzere bir ucu marmarayda olan bir hat fakat sizin konumuz marmaray değildir demeniz dahi Kocaeli’yi bilmediğinize yeterli delildir. Kocaeli İstanbul’la yarışta falan da değildir, aksine ikisi birbirlerine değişen seviyelerde bağlıdır.

Son düzenleme:
İstanbul gece hatları sanki dolup taşmışta konuşuyor Her şeyi İstanbul diye biliyor, o zaman İzmirdeki gece hatlarını da kapatalım İstanbul dışı gece hattı bulunmasın. Hatta Yalova Tunceli kentlerindede az da olsa olan otobüsleri kalfırslım e yolcu yok nasıl olsa (!)
İşçi kenti diye insanlar dışarı çıkmıyor mu gece insanlar hastaneye gidemez mi otogarda gece gelmiş adam taksiye binmek zorunda mı? Gayette iyi yapmışlar. Bravo Kocaeli Gebze bir 5 yıla İstanbulun baxı ilçelerini geçerse sizi burda etiketlşycem.

Farklı yerlere çeken, ısrarla Gebzeyi aşağılayan sizsiniz. 435MR gibi adından da anlaşılacağı üzere bir ucu marmarayda olan bir hat fakat sizin konumuz marmaray değildir demeniz dahi Kocaeli’yi bilmediğinize yeterli delildir. Kocaeli İstanbul’la yarışta falan da değildir, aksine ikisi birbirlerine değişen seviyelerde bağlıdır.
BURADA KONUŞTUGUMUZ ŞEY SAHSI FIKRIM OLAN GECE HATLARININ GEREKSIZ OLDUGUNU ACIKLAMAM VE SAVUNMAMDIR, burada savunduğum durum gece hatlarının BENCE GEREKSIZ OLDUGUDUR. 435mr ve marmaray kocaeliyi İstanbula bağlayan yegane hatlarda birtanesidir. Dediğim gibi konumuz MARMARAY DEGILDIR, KOCAELI,BATI KOCAELIYI COK IYI BILDIGIM HALI HAZIRDA HAFTANIN 3-4 GUNU VAKIT GECIRDIGIM BOLGEDIR. İstanbul hali hazırda Kocaeli ile çok yakındır,evet yarış halindedir.
İstanbul gece hatları sanki dolup taşmışta konuşuyor Her şeyi İstanbul diye biliyor, o zaman İzmirdeki gece hatlarını da kapatalım İstanbul dışı gece hattı bulunmasın. Hatta Yalova Tunceli kentlerindede az da olsa olan otobüsleri kalfırslım e yolcu yok nasıl olsa (!)
İşçi kenti diye insanlar dışarı çıkmıyor mu gece insanlar hastaneye gidemez mi otogarda gece gelmiş adam taksiye binmek zorunda mı? Gayette iyi yapmışlar. Bravo Kocaeli Gebze bir 5 yıla İstanbulun baxı ilçelerini geçerse sizi burda etiketlşycem.
Lütfen İzmir ile ilgili konularda cevap verin,bilmediğiniz il ve ilçelerde yorum yapmanız çok abes,ben nasıl İzmir ile ilgili hiç bir şey bilmiyorsam ve o konuda yorum yapmıyorsam sizden de aynı şeyi bekliyorum.
Kocaeliyi araştırın sonra cevap verebilirsiniz. Ulaşımda gelişmekte olan bir kent için boşuna harcama yapılması gerektiğini düşünmüyorum,oraya yapılacak yatırım diğer bölgelere yapılmalı, Kocaeli gibi bir kentte halen iveco m23 ler isuzular var daha ulaşımda havuz sistemi aktarma sistemi yeni oturan bir kentten bahsediyoruz lütfen.

Hatta ve hatta 3 tane Gece hattı da Gebzeye açılmalı. Gebze Otogarda gece inen yada otogardan sehirlerarasi otobüse binecek vatandaşın ne Gebzede ne Darıcada ne de Çayırovada ulaşım araci var. Sadece ticari taksi çalışıyor onlarda gece tarifesinde.

Demem o ki
G4 KBB Garajı - Cayirova - Beylikbagi - Gebze Otogar
G5 - Çayırova Marmaray - Kentonu - Emek - Darıca - Gebze Otogar
G6 - Kirazpinar - Mutlukent - Gebze Otogar
hatları açılması gerekiyor.

Bir de bu N1,N2,N3 ve N4 hatları ve gündüz eslikcileri birlikte seferleri toplamında 24 saat çalışmıyor. Arada saatlik boş vakitler var

Büyükşehir kaybetti! Sabiha Gökçen hattı özelleşti

Kocaeli-Sabiha Gökçen ulaşımında yeni dönem başlıyor. HEAŞ ihalesinde en yüksek teklifi Lider Siirt Seyahat verdi, Çimen Seyahat ikinci, Havaist üçüncü oldu. Ulaşımpark'ın dördüncü kalmasıyla belediye hizmeti sona eriyor

Kocaeli-Sabiha Gökçen Havalimanı lüks taşımacılık ihalesi kent gündemine bomba gibi düştü. Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ (HEAŞ) tarafından düzenlenen 5 yıllık tahsis ihalesinde, 5 firma yarıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Ulaşımpark dördüncü sırada kalarak hattın işletme hakkını kaybetti.

İhale sonuçları şöyle sıralandı:

Birinci: Lider Siirt Seyahat
İkinci: Çimen Seyahat
Üçüncü: Havaist
Dördüncü: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (Ulaşımpark)

1 NİSAN'DA BAŞLIYOR
En yüksek teklifi veren özel firma ipi göğüsledi. Komisyonun evrak incelemelerinin ardından sürecin resmiyete dökülmesi bekleniyor. Yeni dönem 1 Nisan itibarıyla başlıyor.

"Kamu yararı hiçe sayıldı"
Hattın el değiştirmesine vatandaşlardan sert tepki geldi. Yıllardır Cengiz Topel Havalimanı çalışmadığı için Sabiha Gökçen'e mecbur kalan Kocaelililer, belediye otobüslerinin "kamu hizmeti" anlayışıyla çalıştığını hatırlatıyor. %98 memnuniyet oranıyla hizmet veren Hat 250'nin devreden çıkarılması, "olağanüstü yüksek rakamlarla" özel sektöre verilmesi kabul edilemez bulunuyor. Vatandaşlar, "Kamu yararı hiçe sayıldı" diyor.

Yeni ihale şartnamesine göre, 1 Nisan'dan itibaren belediye otobüslerinin havalimanı sınırlarına girmesi yasaklanacak. Günlük binlerce yolcu taşıyan Hat 250'nin geleceği belirsiz. Hizmet kalitesinin düşeceği, bilet fiyatlarının artacağı uyarısı yapılıyor. Artan maliyetin yine halkın cebinden çıkacağı vurgulanıyor.

Kaynak: Kocaeli Gazetesi

Dinsizin hakkından imansız gelir böyle bir şeymiş demek ki.

Büyükşehir kaybetti! Sabiha Gökçen hattı özelleşti

Kocaeli-Sabiha Gökçen ulaşımında yeni dönem başlıyor. HEAŞ ihalesinde en yüksek teklifi Lider Siirt Seyahat verdi, Çimen Seyahat ikinci, Havaist üçüncü oldu. Ulaşımpark'ın dördüncü kalmasıyla belediye hizmeti sona eriyor

Kocaeli-Sabiha Gökçen Havalimanı lüks taşımacılık ihalesi kent gündemine bomba gibi düştü. Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ (HEAŞ) tarafından düzenlenen 5 yıllık tahsis ihalesinde, 5 firma yarıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Ulaşımpark dördüncü sırada kalarak hattın işletme hakkını kaybetti.

İhale sonuçları şöyle sıralandı:

Birinci: Lider Siirt Seyahat
İkinci: Çimen Seyahat
Üçüncü: Havaist
Dördüncü: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (Ulaşımpark)

1 NİSAN'DA BAŞLIYOR
En yüksek teklifi veren özel firma ipi göğüsledi. Komisyonun evrak incelemelerinin ardından sürecin resmiyete dökülmesi bekleniyor. Yeni dönem 1 Nisan itibarıyla başlıyor.

"Kamu yararı hiçe sayıldı"
Hattın el değiştirmesine vatandaşlardan sert tepki geldi. Yıllardır Cengiz Topel Havalimanı çalışmadığı için Sabiha Gökçen'e mecbur kalan Kocaelililer, belediye otobüslerinin "kamu hizmeti" anlayışıyla çalıştığını hatırlatıyor. %98 memnuniyet oranıyla hizmet veren Hat 250'nin devreden çıkarılması, "olağanüstü yüksek rakamlarla" özel sektöre verilmesi kabul edilemez bulunuyor. Vatandaşlar, "Kamu yararı hiçe sayıldı" diyor.

Yeni ihale şartnamesine göre, 1 Nisan'dan itibaren belediye otobüslerinin havalimanı sınırlarına girmesi yasaklanacak. Günlük binlerce yolcu taşıyan Hat 250'nin geleceği belirsiz. Hizmet kalitesinin düşeceği, bilet fiyatlarının artacağı uyarısı yapılıyor. Artan maliyetin yine halkın cebinden çıkacağı vurgulanıyor.

Kaynak: Kocaeli Gazetesi

Dinsizin hakkından imansız gelir böyle bir şeymiş demek ki.
Bursa'da BBBUS kaybederken şimdide Kocaeli 250 hattını kaybetti. Valla şaşıracak bir durum.

Bu hatlar sabaha kadar yollarda​

1770704924-ca637eb99e.jpeg

Kocaeli’de 24 saat kesintisiz ulaşım başladı;

s1wonmhru2s.jpg

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin devrim niteliğindeki kesintisiz ulaşımında ilk gece seferleri 09 Şubat Pazartesi gecesi itibarıyla hizmet vermeye başladı. "Son otobüs kaçtaydı?" endişesini bitiren yeni uygulama, vatandaşlara konforlu ve güvenli seyahat etme imkanı sundu.

thrpc50igcb.jpg

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR'DEN DEV HİZMET

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşımı daha erişilebilir, konforlu ve güvenli hâle getirmek amacıyla yeni gece seferlerini başlattı. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın planlamasıyla devreye alınan N1, N2, N3 ve N4 hatları 09 Şubat Pazartesi gecesinden itibaren hizmet vermeye başladı. Vatandaşlar uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

qkxssnim5tp.jpeg

N1, N2, N3 VE N4 HATLARIYLA GECE ULAŞIMI
Yeni uygulama kapsamında N1 hattı, Batı Terminali’nden hareket edip, ardından Tren Garı, Çarşı, Otogar, Şehir Hastanesi ve Umuttepe güzergâhlarında seyrediyor. N2 hattı ise İzmit’ten Otogara ve Maşukiye’ye ulaşım sağlıyor. Karamürsel’den başlayan N3 hattı ise Ulaşlı, Halıdere, Değirmendere, Gölcük, Başiskele üzerinden İzmit Otogara ulaşıyor. N4 hattı ise İzmit Otogar’dan hareket ederek D-100, Derince, Körfez, Dilovası, Gebze ve Çayırova güzergâhını kapsıyor. Hatlar; sanayi bölgeleri, hastaneler, üniversite yerleşkeleri ve ana aktarma merkezlerini birbirine bağlıyor.

bjgx20erfvo.jpeg

ULAŞIMA HER SAAT ERİŞİLİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile gece yolculuğu güvenli, rahat ve konforlu şekilde gerçekleştirilmeye başlandı. Yeni hatlarla kent genelinde ulaşımın her saat erişilebilir hâle gelmesi hedefleniyor.

vcrmydjgdf1.jpg

SEFER SAATLERİ VE GÜZERGÂH BİLGİLERİ
Vatandaşlar; N1, N2, N3 ve N4 numaralı yeni hatların sefer saatleri ve güzergâh bilgilerini kocaeli.bel.tr resmi internet sitesi ve E-komobil mobil uygulaması üzerinden takip edebilir.

akl3q5goftt.jpg

YENİ HATLAR VE GÜZERGAHLARI

N1: Batı Terminali-Tren Garı-Çarşı-Otogar-Şehir Hastanesi-Umuttepe

N2: İzmit-Otogar-Maşukiye

N3: Karamürsel-Ulaşlı-Halıdere-Değirmendere-Gölcük-Başiskele-İzmit Otogar

N4: İzmit-Otogar-D-100-Derince-Körfez-Dilovası-Gebze-Çayırova

kt3lt24p0zk.jpg

10g4tw0gvlz.jpg

İhale sonuçları verdikleri fiyatlar, koskoca bursa veya kocaeli belediyesi en yüksek teklifi veremez mi? Vermediler.
Bursa’nın mali durumu ortada, BURULAŞ belediyenin sadece cebini değil bütün pantolonunu yakıyor. Kıyasıya yarışa girdiler Havaist’le ama kaybettiler. Ulaşımpark kapalı kutu olduğu için bilemiyoruz ama yeni araç alımları bayağı yük bindirmiş olabilir. Tam da 250’ye Crossway alınmıştı, 4. olması ilginç.

Bursa’nın mali durumu ortada, BURULAŞ belediyenin sadece cebini değil bütün pantolonunu yakıyor. Kıyasıya yarışa girdiler Havaist’le ama kaybettiler. Ulaşımpark kapalı kutu olduğu için bilemiyoruz ama yeni araç alımları bayağı yük bindirmiş olabilir. Tam da 250’ye Crossway alınmıştı, 4. olması ilginç.
Bana ilginç gelmedi açıkçası, eğer isteseydi iki hatta belediye lehine kalırdı, gerekirse bakan devreye girer yine alınırdı

Kocaeli’de o kredi var ama Bursa’da yok. Bakanlar bunun için devreye girmez bence.
Bilemeyiz var mı yoksa koskocaman iki tane buyuksehir belediyesi buralara araç koymaya para bulamıyorsa kapatsın gitsin, demek istediğim şu bence istemedikleri için bu şekilde sonuçlandı eğer isteselerdi ortalığı ayağa kaldırır yine alırlardı, tepkiler hep cılız kaldı

Geri
Üst Alt