Kapanmış İett Depar Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gebzeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H-3’ün Arenapark kalkışlı 5:10 deparı 17 Ocak 2026 itbariyle kalkmıştır. @semihkutluk ’a teşekkürler

Yalnızca haftaiçi seferi kaldırılmış, şimdilik Cumartesi ve Pazar duruyor, ya unuttular ya da haftasonuna daha birkaç gün var düzeltilir diye düşünüyorum. Onların da 05.00 Gümrük başlaması için mesaj ilettim.

Yalnızca haftaiçi seferi kaldırılmış, şimdilik Cumartesi ve Pazar duruyor, ya unuttular ya da haftasonuna daha birkaç gün var düzeltilir diye düşünüyorum. Onların da 05.00 Gümrük başlaması için mesaj ilettim.

Gayet hızlı bir geri dönüş oldu :) Artık resmen kapanmış oldu, iyi de oldu.

1768921129159.png

2013 te 92B nin ekspresi vardı
41A-41C gibi hatların hepsi 41AT nin deparıydı
85T nin tozkoparan endüstrinin önünden geçip barış parkından ring başlayan seferleri vardı davutpaşaya gitmeyen

49A-1 vardı adliyeciler sitesinden kalkıyodu galiba TM8 dede var hala bu depar

2013 te 92B nin ekspresi vardı
41A-41C gibi hatların hepsi 41AT nin deparıydı
85T nin tozkoparan endüstrinin önünden geçip barış parkından ring başlayan seferleri vardı davutpaşaya gitmeyen

49A-1 vardı adliyeciler sitesinden kalkıyodu galiba TM8 dede var hala bu depar
49G nin barajyolu depari vardı, taksim depari vardı

41SF Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Hattı'nın Mehmet Şam Lisesi Deparı Vardı Fsm den 15 20 de Kalkıyordu Mehmet Şam Lisesinden 17 10 yada 17 05 te mi ne kalkıyordu Sarıyere Kalabalık İniyordu Kaldırıldı Depar Büyük İhtimalle Yolculardan Kalabalık Diye Şikayet Geldi Ben öyle tahmin ediyorum ondan dolayı Kapatıldı ve iyide Oldu harbiden Kalabalık Geliyordu 2025 sonlarınd Kapandı depar ama normal 41SF tabelası ile Çalışıyordu

41SF Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Hattı'nın Mehmet Şam Lisesi Deparı Vardı Fsm den 15 20 de Kalkıyordu Mehmet Şam Lisesinden 17 10 yada 17 05 te mi ne kalkıyordu Sarıyere Kalabalık İniyordu Kaldırıldı Depar Büyük İhtimalle Yolculardan Kalabalık Diye Şikayet Geldi Ben öyle tahmin ediyorum ondan dolayı Kapatıldı ve iyide Oldu harbiden Kalabalık Geliyordu 2025 sonlarınd Kapandı depar ama normal 41SF tabelası ile Çalışıyordu
Evet lise öğrencisi için çalışıyordu ilk durakta dolduğu için diğer duraklarda yolcu alamiyordu yüksek şikayet dolayısıyla iptal edildi

Geri
Üst Alt