Kahvaltı paylaşımlarınızı bu başlık altında yapabilir, kahvaltılık ürünler hakkında tavsiyelerde bulunabilirsiniz.
Geçen gün çektiğim bir kahvaltı tabağı fotoğrafı
Geçen gün çektiğim bir kahvaltı tabağı fotoğrafı
Kaygana bizim Elazığ yöresinde kullanılan bir tabir. Tabi başka il ve bölgelerde kullanılıyor ise bilmiyorum, bilen arkadaşlar olur ve paylaşırlarsa bilgilenmiş oluruz. Kaygana Elazığ da genellikle kahvaltılarda veya gün içerisinde çayın yanında yapılan kızgın yağda kızartılan ekmeğe benzer bir türdür. İçerisine yoğurt, süt, un, yumurta giren kaygana harcı hazırlandıktan sonra bir tavada ki kızgın yağda kızartılarak servis edilir.Çılbır ve Menemen listeye girmiş . Hatta Kaygana diye birşey varmış onu duymamıştım . Dünyada bu uzmanların oylamasıyla oluşan bir listeymiş . Çoğu Avrupa ülkesini geride bırakmışız ..
Ekli dosyayı görüntüle 65837
Kaygana bizim Elazığ yöresinde kullanılan bir tabir. Tabi başka il ve bölgelerde kullanılıyor ise bilmiyorum, bilen arkadaşlar olur ve paylaşırlarsa bilgilenmiş oluruz. Kaygana Elazığ da genellikle kahvaltılarda veya gün içerisinde çayın yanında yapılan kızgın yağda kızartılan ekmeğe benzer bir türdür. İçerisine yoğurt, süt, un, yumurta giren kaygana harcı hazırlandıktan sonra bir tavada ki kızgın yağda kızartılarak servis edilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.