Sizin nezdinde tüm üyelerimizin kadir gecelerini kutluyorum. Bu kapsayıcı mesaj için teşekkür ediyor, kadir gecemizin mübarek olmasını dilerimBu akşam, İslam inancında büyük manevi anlam taşıyan mübarek bir geceyi idrak eden Müslümanların gecesini içtenlikle tebrik ediyorum.
@Rick Grimes olarak; topluluğumuzda farklı inançlardan, kültürlerden ve düşüncelerden insanların bir arada bulunmasını büyük bir zenginlik olarak görüyoruz. Karşılıklı saygı, anlayış ve hoşgörünün hepimizi bir arada tutan en değerli bağ olduğuna inanıyorum.
Bu vesileyle, bu geceyi anlamlı bulan tüm Müslümanların gecesinin hayırlara vesile olmasını diliyor; aynı zamanda tüm üyelerimiz için barışın, huzurun ve dostluğun çoğalmasını temenni ediyorum.
Saygılarımla,
@Rick Grimes
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.