İzmir'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
353 hattı Kampüsü Gaziemir civarına bağlıyor,lakin güney aksından ekspres kampüs hattı lazım,hem de 353'den daha güneye

190-Cumaovası Aktarma-Tınaztepe

Menderes içi-Görece Yolu-Akçay Caddesi-Otoyol-DEÜ kampüs

382 Fuar İzmir - Yeşilyurt

Fuar İzmir - Aktepe - Aydın Mahallesi (92 güzergahından yeşillik caddesini takip edecek şekilde) - Şehit Pilot Volkan Koçyiğit Bulvarı - Erdal Yaklav Caddesi - İhsan Alyanak Bulvarı - Yeşilyurt Son Durak

382 Fuar İzmir - Yeşilyurt

Fuar İzmir - Aktepe - Aydın Mahallesi (92 güzergahından yeşillik caddesini takip edecek şekilde) - Şehit Pilot Volkan Koçyiğit Bulvarı - Erdal Yaklav Caddesi - İhsan Alyanak Bulvarı - Yeşilyurt Son Durak
92 ile 156'nın karması diyebilir miyiz buna hocam? Öyleyse direkt 156'yı uzattıralım

488-Yeniçamlık-Narlıdere

828'in güzergahından Emrez'e,oradan otoyola F.Altay kavşağına,Balçova'ya dönüş ve 551 gibi gidiş ve 551'in son durağında bitiş.

Talepleriniz bizim açımızdan önemli olup,aynı güzergahta aktarma yapılabileceğinden talebiniz onaylanmamıştır.Izmir Demokrasi Üniversitesi'nden 977 hat nolu Demokrasi Üniversitesi-Üçkuyular İskele hattına binip Üçkuyular'dan 486 hat nolu Oyak Sitesi-İnciraltı hattına binebilirsiniz

Nasıl tam Bizizmir Başvuru Merkezi sekreteri gibi oldu di mi😉😂(alıntıyı yapamadım ama 677 hattına cevap bu olur gibi)

eshot mantığıyla bir hat düşündüm:

Hacılarkırı - Pınarbaşı​

benimde 400 Menemen-Bostanlı iskeleye oluşturduğum 8 veya 9uncu talebimdi hepsi reddedildi en son menemen karşıyaka önerdim ona 2 ay olucak cevap gelmiyor

Geri
Üst Alt