İzmir'de Bisiklet Yolları

dragi35

Binbaşı
1/3
Konu sahibi
İzmir ulaşımı hakkında çok konuşuyoruz ama bisiklet eksik kaldı bugün metrodreaminde Göktürk adında birinin yaptığı bisiklet yolları haritasını görünce aklıma geldi. O haritayı branchledim, bildiklerimden eksik olan bisiklet yollarını haritaya ekleyeceğim.

MetroDreamin' | İzmir Bisiklet Yolları Haritası

İzmir ulaşımı hakkında çok konuşuyoruz ama bisiklet eksik kaldı bugün metrodreaminde Göktürk adında birinin yaptığı bisiklet yolları haritasını görünce aklıma geldi. O haritayı branchledim, bildiklerimden eksik olan bisiklet yollarını haritaya ekleyeceğim.

Çok güzel olur, ben de Google Earth'de yapmıştım zamanında ama MetroDreamin'de yapmak aklıma gelmedi hiç.

Caher Dudayev - Flamingo arası yeşil alanda
Smyrna Meydanı Trumpet Kavşağı'nda bisiklet yolu.

Nergiz İzban - Girne Bulvarı Arasında Bisiklet Paylaşımlı araç yolu var.

Yanlış hatırlamıyorsam Efes bisiklet yolu da vardı. Selçuk-Kuşadası Kavşağı arasında

Konu sahibi
Ulukent İzban-Meydanyolu arasındada var hocam. Hatta o yolun kuzeyden Menemen Akt Mrk. e kadar güneyden ise Çiğliye kadar uzatılacağını duymuştum.
Zamanında o yolda çok bisiklet sürerdim keşke Çiğli'ye kadar da olsaydı o tarafa daha rahat giderdim.

Konu sahibi
Aslında İzmir'deki bütün bisiklet yollarında sürmek gibi bir hedefim vardı

Bu bittiği zaman çok işime yarayacak.
Benim de öyle bir hedefim vardı Mavişehir'in bütün yollarında sürdüm, Mavişehir - Bostanlı - Karşıyaka - Bayraklı arası da sürdüm. Bir ara Kordon boyu da sürmüştüm. Sürmediğim Konak - Üçkuyular arası ve Sasalı yolu kaldı oralarda da sürmeyi çok istiyordum. Üçkuyular'dan İnciraltı'na doğru devam edip Kent Ormanının içinde bisikletle gezinmek çok zevkli olur.

Benim de öyle bir hedefim vardı Mavişehir'in bütün yollarında sürdüm, Mavişehir - Bostanlı - Karşıyaka - Bayraklı arası da sürdüm. Bir ara Kordon boyu da sürmüştüm. Sürmediğim Konak - Üçkuyular arası ve Sasalı yolu kaldı oralarda da sürmeyi çok istiyordum. Üçkuyular'dan İnciraltı'na doğru devam edip Kent Ormanının içinde bisikletle gezinmek çok zevkli olur.
bende sadece Karşıyaka-Bostanlı-Mavişehir arası sürdüm Sasalı-Mavişehir arasınında keyifli olacağını düşünüyorum.

8807.jpg

İnciraltı'nda yer alan "Eurovelo Avrupa Bisiklet Rotası Ağı" haritası

Geri
Üst Alt