1/3
A tarifesinde açılsaydı 20 dakikada bir çalışsaydı ve Manas Bulvarından geçecek şekilde çalışsaydı kapanmasına gerek kalmazdı.açılıp-kapanıp-açılıp-kapanan tek hatSitede de yok
A tarifesinde açılsaydı 20 dakikada bir çalışsaydı ve Manas Bulvarından geçecek şekilde çalışsaydı kapanmasına gerek kalmazdı.açılıp-kapanıp-açılıp-kapanan tek hatSitede de yok
rahmetliyi 2 gün önce görmüştüm.800 şöforlerinden duyduğum kadarıyla 830da kapatılmış
Olabilir, uzun zamandır Buca'da otobüse binmedim. Buca'da çalıştığını bildiğim 818, 466 ve 36 var doğrusu, onun dışında başka hat var mı?Buda’da personel servisi olarak çalışıyorlar ne yazık ki
Ama arada 36 Şirinyer-Gümrük hattına girebilme şansları var
eskiden 233/74/676 gibi hatlarda olabiliyorlardıOlabilir, uzun zamandır Buca'da otobüse binmedim. Buca'da çalıştığını bildiğim 818, 466 ve 36 var doğrusu, onun dışında başka hat var mı?
Karşıyaka/Çiğli bu bakımdan daha iyi; 821,777,547,487'de gördüm ki başka hatlarda da vardır.
2 ay sonra yine açarlarsa şaşırmam. C tarife ile iş yapmaz. Anca 800 yolcusu saat başı kalkan 830’e denk gelecek de830da oyuncak oldu iyice
İşte 830'un seferlerinin artırılması lazım 800'ün yükü biraz 830'a kaymalı gerekirse iztaşıt 830'a birkaç araç verebilir ama bunu yapacaklarını sanmıyorum. Aslında yapsalar iztaşıtın işine gelebilir çünkü Egekent aktarma - menemen aktarma arası en az yarım saat sürüyor daha kısa parkurda daha sık araç çalışır.2 ay sonra yine açarlarsa şaşırmam. C tarife ile iş yapmaz. Anca 800 yolcusu saat başı kalkan 830’e denk gelecek de
Ben binmiştim 36da eskiden 253te sabittiler sonra ordan da aldı eshot maalesefBuda’da personel servisi olarak çalışıyorlar ne yazık ki
Ama arada 36 Şirinyer-Gümrük hattına girebilme şansları var
800'de veya 268'de kaç otobüs çalışıyor.Bisiklet taksilerle alırlar artık 800’ün 268’in yoğunluğu
geçen 800 tam 24 araçla çalışmıştı800'de veya 268'de kaç otobüs çalışıyor.
Azmış.geçen 800 tam 24 araçla çalışmıştı
Kimse midibüslere yarım otobüs demiyor.Azmış.
kaç wsolo kaç yarım kaç körüklü
800'de midibüs'mü vardı wuhahjsahfjadgkgdKimse midibüslere yarım otobüs demiyor.
Bu erken bunama gerçekten önemli.800'de midibüs'mü vardı wuhahjsahfjadgkgd![]()
bizim burda deniliyor.Kimse midibüslere yarım otobüs demiyor.
ÖHO olduğu için hepsi solo öho olmasa bu hat 10 körüklü doldurur 14 araç az çalışırAzmış.
kaç wsolo kaç yarım kaç körüklü
800de genelde 25 - 30800'de veya 268'de kaç otobüs çalışıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.