En fazla birkaç sefer daha eklenir.
sefer saatleri iyice kısılmış normalde yarım saatte bir çalışıyordu ve evet bende geçen temsa gördüm bu hat kavaklı dere - bornova metro olarak düzenlenmeli hacılarkırı caddesinden sonra naldökene gir çık yaptıktan sonra pınarbaşını dolaşıp kavaklıdereye gitmeli böylelikle çok işlevli bir hat olurEkli dosyayı görüntüle 112964
11.22’de 10.45 seferini öğrenci köyü durağında gördüm. Mesai saati dışında 30 dk rötar enteresan. Ek olarak normalde Doruk çalışan bu hatta uzun süredir hiç Doruk görmüyorum 12 metre araç veriyorlar.
Elde doruk olmayınca 12 metre veriyolar izulaş çok kötü aylardırEkli dosyayı görüntüle 112964
11.22’de 10.45 seferini öğrenci köyü durağında gördüm. Mesai saati dışında 30 dk rötar enteresan. Ek olarak normalde Doruk çalışan bu hatta uzun süredir hiç Doruk görmüyorum 12 metre araç veriyorlar.
Bu hat hiç yarım saatte bir çalışmıyordu 368 ile karıştı galiba. Kesinlikle bir düzenleme şartsefer saatleri iyice kısılmış normalde yarım saatte bir çalışıyordu ve evet bende geçen temsa gördüm bu hat kavaklı dere - bornova metro olarak düzenlenmeli hacılarkırı caddesinden sonra naldökene gir çık yaptıktan sonra pınarbaşını dolaşıp kavaklıdereye gitmeli böylelikle çok işlevli bir hat olur
yarım saatte bir çalışıyor diye biliyordum yanlışım varsa kusura bakmayınBu hat hiç yarım saatte bir çalışmıyordu 368 ile karıştı galiba. Kesinlikle bir düzenleme şart
Bence de bu arada 368 de pazar günleri hariç 30 dakikadan daha sık çalışıyoryarım saatte bir çalışıyor diye biliyordum yanlışım varsa kusura bakmayın
benim dediğim şekilde kesinlikle düzenlenmesi lazım
Çok iyi olur ama birleştirilebilir mi çok zor görünüyor. Yapılırsa da trafiği engellemeyecek şekilde yapılmalı zaten Anadolu Caddesi üzerinde çok trafik oluyor belki Bayraklı sahili boyunca yeni hat yapılabilir.T2 ve T1 in birleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum bu sayede izbanın yoğunluğunuda bir nebze azalacaktır ve Konak,Karşıyaka,Alaybey,Bostanlı,Mavişehir,Turan,Bayraklı,Salhane,Çankaya,F.Altay,Karataş,Karantina,Alsancak gibi semtler arasında ulaşım kolaylaşmış olur.Ekli dosyayı görüntüle 113391
Gereksiz uzun değil mi? İki hatlık işi tek hatta bindirmek bence mantıklı değil.472 nin güzergahı böyle değiştirilse nasıl olur Evka-1 civarında yaşayan hocalarım yazabilirmi ?
Ekli dosyayı görüntüle 113080
Tershane'nin orada ray döşenecek yer var mı ki?T2 ve T1 in birleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum bu sayede izbanın yoğunluğunuda bir nebze azalacaktır ve Konak,Karşıyaka,Alaybey,Bostanlı,Mavişehir,Turan,Bayraklı,Salhane,Çankaya,F.Altay,Karataş,Karantina,Alsancak gibi semtler arasında ulaşım kolaylaşmış olur.Ekli dosyayı görüntüle 113391
Bence de öyle biraz gereksize yakın kullanılır gibiGereksiz uzun değil mi? İki hatlık işi tek hatta bindirmek bence mantıklı değil.
Deniz üstünden geçsinTershane'nin orada ray döşenecek yer var mı ki?
Karşıyaka İskele-Halkapınar hattı açılsa bunun yerine iş görür bence.
Buca'ya rastgele iki nokta arasına rastgele bir güzergah çizseniz yine yolcusu olur. Sıkıntı o değil. Sadece 9Eylül-Şirinyer arası zibilyon hat varken bana yeni bir tane açmak mantıklı gelmiyor.Bence de öyle biraz gereksize yakın kullanılır gibi
Güzel şaka hocam.Deniz üstünden geçsin![]()
Metro açıldıktan sonra DEÜ yerine Çarşı'da son durak yapabilir.472 nin güzergahı böyle değiştirilse nasıl olur Evka-1 civarında yaşayan hocalarım yazabilirmi ?
Ekli dosyayı görüntüle 113080
Yeraltı tramvayı? HRS araçlarla hizmet veren tamamen grade-seperated banliyömsü bir şey mi kastediyorsunuz Viyana U6 gibi?Kesinlikle katılıyorum öncelik Bornovaya yeraltı tramvayı olmalı
İstanbul T7 gibi anladığım kadarıylaYeraltı tramvayı? HRS araçlarla hizmet veren tamamen grade-seperated banliyömsü bir şey mi kastediyorsunuz Viyana U6 gibi?
Hocam sorunuza otomatik cevap vermişler ama bende şöyle söyleyeyim. Bayraklı tokiler yokuşta ne zaman görsem alçak tabanlı otobüsler toki yokuşlarını zor çıkıyor. Uzundere toki ye 4-5 senedir alçak taban çalışıyor ama oradada yokuşları zor çıkıyorlar. Yani o riske girmezler.Ekli dosyayı görüntüle 111343
Komik bir belediyemiz var ne diyeceğimi şaşırdım bahsedilen alçak tabanlı araçları ben de görmek isterim şahsen. Bir de sabit çalışan beldelerimizi yedek olarak görüyorlar
Tünelden giden normsl tramvay hocam anlaşılır şekilde yazmışım ve tekirde yer üstüme de çıkarYeraltı tramvayı? HRS araçlarla hizmet veren tamamen grade-seperated banliyömsü bir şey mi kastediyorsunuz Viyana U6 gibi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.