İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hangi araç olduğunu hatırlamıyorum ancak 125'de GKÖ'lü bir otobüse binmiştim.

Bu arada İzulaş'a araç alınması lazım, çalıştığı hatlarda araçlar yetmiyor. Belki otogar onlara geçerse (kim bilir ne zaman) alım için bütçe çıkarabilirler.
830 için yapıldılar onlar ama fazla yapılmış diğer hatlarada giriyor 229,429 da arada bende görüyorum ama orta ve arka ekranları siyah poşetle kapalıydı

Menemen İZTAŞIT 2025 (2026 da olabilir) Kent'leri aldıktan sonra 2022'de ilk aldıkları BIA ve BIR serisi kentlerin GKÖ'lerini söküp normal hatlara vermeye başlamış. Bayadır normal hatlara sultan girmiyor o yüzden ayrıca Akia Ultra LF araçlarının hepsini satmışlar. Aynı performansı İZULAŞ ve ESHOT'tan da bekliyoruz.
Bende neden uzun zamandır akia görmüyorum diye düşünüyordum meğersem satılmış.

• Beğen
Tepkiler: Kav
Akia hep sıkıntı mı oluyordu. Foça ve Seferihisar iztasit yeni araçları hep Otokar olmaya başlamışti. Şüphelenmistim. Bu arada bende Seferihisar tarafında akia görmüyorum. Sanırım onlarda sattı 😁
Seferihisar'da Akia yoktu Isuzu Novociti, Citiport ve Kent var bir de iki kapılı Iveco Daily minibüsler vardı onlar satıldı

Bence otokardan ilerlemeleri mantıklı. Hem çoğu ilde var hem de ESHOT’un elinde 1000’e yakın otokar var. Bakım konusunda avantaj sağlıyordur.

Akia hep sıkıntı mı oluyordu. Foça ve Seferihisar iztasit yeni araçları hep Otokar olmaya başlamışti. Şüphelenmistim. Bu arada bende Seferihisar tarafında akia görmüyorum. Sanırım onlarda sattı 😁
Akialarda ciddi bir soruna rastlamadım ama bence otokar ve temsalara göre kötü araçlardı yokuşu zor çıkıyordu bir iki defa kapı açılıp kapanma sorununa rastlamıştım.

tek bir araç firmasına sabit kalmak mantıklı değil otobüsler çeşitli olmalıdır öbür türlü ulaşımın bir anlamı kalmaz
ESHOT özelinde kesinlikle öyle. Lakin kooperatifler en azından kendi içinde tek olmalı diye düşünüyorum. Fazla otobüsü varsa 2 de olabilir

Akialarda ciddi bir soruna rastlamadım ama bence otokar ve temsalara göre kötü araçlardı yokuşu zor çıkıyordu bir iki defa kapı açılıp kapanma sorununa rastlamıştım.
zaten akiaları genelde 748 e veya 619 a veriyorlardı onlarında aşırı yokuşluk bir işi yoktu zaten 749 da çok nadir akia olurdu

Geri
Üst Alt