Maalesef hepte Nergiz durağında oluyor bu intihar olayları.Nergiz'de intihar olduğunun haberini aldım. Başımız sağ olsun.
Maalesef hepte Nergiz durağında oluyor bu intihar olayları.Nergiz'de intihar olduğunun haberini aldım. Başımız sağ olsun.
Acaba ne zaman gelir İztaşıtKemalpaşa caddesinde İzmir yönüne iztaşıt aracı gördüm test sürüşü yapıyordu galiba
Bir an önce gelse de bari hem Kemalpaşa rahatlasın hem de otobüs kıtlığından biraz kurtulalım.arkadaşın dediğine göre yakın zamanda gelicek gibi test sürüşleri yapılmaya başlandıysa
Acaba hangi hatlar açılacak?Bir an önce gelse de bari hem Kemalpaşa rahatlasın hem de otobüs kıtlığından biraz kurtulalım.
Kemalpaşa-Halkapınar açarlarsa olay çıkar valla HİM i öyle bir rahatsız ederimki illallah edip Menemen-Halkapınarda açarlar en sonAcaba hangi hatlar açılacak?
Bornova metro hattı açılır boşuna orayı büyütmüyorlar. 800’den sonra en fazla yolcu taşıyan 2. Hat olur. Otogar hattı da açılır. Kemer ya da Halkapınar’a da hat açsalar güzel olur ama açarlar mı ?
Menemen - Halkapınar 2 açılsın lütfenKemalpaşa-Halkapınar açarlarsa olay çıkar valla HİM i öyle bir rahatsız ederimki illallah edip Menemen-Halkapınarda açarlar en son
Maksimum Kemalpaşa İztaşıt Evka3 metroya gelir bide otogara gelir başka olmaz.Acaba hangi hatlar açılacak?
Bornova metro hattı açılır boşuna orayı büyütmüyorlar. 800’den sonra en fazla yolcu taşıyan 2. Hat olur. Otogar hattı da açılır. Kemer ya da Halkapınar’a da hat açsalar güzel olur ama açarlar mı ?
Organize sanayiye ve şehir Hastanesi'ne hat açılması lazımMaksimum Kemalpaşa İztaşıt Evka3 metroya gelir bide otogara gelir başka olmaz.
Menemende olmayan şey Kemalpaşada hiç olmaz..Organize sanayiye ve şehir Hastanesi'ne hat açılması lazım
Beldeye mahkumken bir anda nasıl conecto olduKonaktakiler son model Eshota binerken bizde kemalpaşada hurda temsalarla gidiyoruz
Bir şeyler dönüyorBeldeye mahkumken bir anda nasıl conecto oldu
geziyorlar. Bir gün başka hatta bir gün başka.bosa cikan beldeler normal hatlarda calisiyor.
Çakal Garaj’daki tek tük GKÖ’luları Mersinli’ye verip orada çalıştırsınlar ya da validatör alımıyla araçlara validatör taksınlar. Açıkçası ben 988’in 3 soloyu tıka basa edebilecek kadar dolu olduğunu gördüm. Halinize üzülüyoruzKonaktakiler son model Eshota binerken bizde kemalpaşada hurda temsalarla gidiyoruz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.