İzmir Bugün Hangi Hatta Hangi ulaşım aracındaydım (Otobüs metro Tramvay İzban dolmuş vapur)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İZBAN E22112-T
Aliağa --> Egekent 2
19.05'te bindim.
Aliağa'dan az binen oldu
Biçerova'dan çok az binen oldu
Hatundere ve Menemen'den binen yolcu biraz daha çoktu Menemen'den koltukların yarısı dolu devam etti.

128 - 35 BIA 412
Market --> Manzara
19.51'de bindim.
Market ve Ege durağından çok binen oldu koltuklar dolu gitti.
3.75 TL'ye bindim duble indirimli oldu hem bayram hem indirimli saat 😀

İZBAN E22112-T
Aliağa --> Egekent 2
19.05'te bindim.
Aliağa'dan az binen oldu
Biçerova'dan çok az binen oldu
Hatundere ve Menemen'den binen yolcu biraz daha çoktu Menemen'den koltukların yarısı dolu devam etti.

128 - 35 BIA 412
Market --> Manzara
19.51'de bindim.
Market ve Ege durağından çok binen oldu koltuklar dolu gitti.
3.75 TL'ye bindim duble indirimli oldu hem bayram hem indirimli saat 😀
A dikkat etmedim o zaman ben de 3.75’ e gittim :D

Konu sahibi
Dünfen kalma 35 Rv 229 malum hattan kaçamadım yine (168)
Araç baya iyi Conectoydu araç 3 yolcuyla geldi durağıma ben en öne oturdum 2 şoförün konuşmasını dinledim ama işimize yarıyacak ihale vs gibi bilgi çıkmadı araç soğuk havaya karşın sıcaktı koltuklar yenilenmişti falan Mersinli best Conecto ünvanı için yarışır RC 875le
Araçtan okuluöun da olduğu hep indiğim durakta indim orda otobüs 18 kişiydi bir de tekerleklisandalye kullanan biri vardı araçta. Birde yine bedava çocuk geçirttiler sinirlendim. Şoförler artık şuna bir şey demeli metroda izbanda görevliler hiç yumuşak değiller almıyorlar içeri

İzban 15:58 haraket saati Torbalı > Gaziemir rotasını kullandım. Tepeköyden neredeyse dolu geldi. Torbalı durağında tüm koltuklar doldu. Ayakta kalanlar oldu. 16.32 de gaziemirde indim.
Hacı bayram cami durağından 16.54te 828'e bindim. 17.01 de gaziemir belediye durağında indim. 828 durağa çok dolu geldi. Büyükşehir kurs merkezi durağında inen ve binen sayısı çoktu.

Ekli dosyalar

• IMG_8338.webp
    IMG_8338.webp
    1 MB · Görüntüleme: 14
bu mavi Mercedes'lerin boyası hep bir yerden eksik kalıyor, bence daha basit bir boya kullanılmalı sonraki alımlarda

Geri
Üst Alt