İZBB/ESHOT - İletmiş Olduğunuz/İleteceğiniz Talepler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Screenshot_20251105_201430_Bizzmir.webp

830 için böyle soru sordum değerlendirilecektir diye cevap geldi inşallah A tarifesine geçer ve seferleri artırılır.

buradaki gibi önce evka 3 metro - 4. sanayi - ankara caddesi - bornova merkez - çevreyolu - şehir hastanesi - bayraklı tünelleri - ikçüye ondan sonra da ulukente gidebilir

Gir-çık yapmasına gerek yok, sanayi içinden gitsin, oralarda da okullar var zaten lojmanlardan binen az.
O şekilde açılacağını sanmıyorum ana hat olacağı için düz Çanakkale Asfaltı'ndan ve Anadolu Caddesi'nden gider. Sanayi için 817'nin güzergahı değişmeli zaten Tekel Ortaokulu'na giriyor oradan devam edip tüm sanayiyi dolaşabilir Ulukent Aktarma Merkezi 2'de son durak yapabilir.

buradaki gibi önce evka 3 metro - 4. sanayi - ankara caddesi - bornova merkez - çevreyolu - şehir hastanesi - bayraklı tünelleri - ikçüye ondan sonra da ulukente gidebilir
Bu şekilde güzel ama açılma ihtimali çok düşük Evka 3 Metro'dan 330 gibi Turan'a kadar gidip devamında düz Anadolu Caddesi'nden Ulukent'e kadar gitmeli. İKÇÜ'ye o şekilde belki gir çık yapabilir.

Konu sahibi
@dragi35 @blockytg hocalarım sizi online listeninde gördüm de neyse evet hat önerileriniz var mıdır? Veya başka öneri ulaşım anlamında yol yapımı gibi şeyler de olabilir

Geri
Üst Alt