1/3
Ataköy güzel de tek sıkıntısı sahilde yapılanlar ve Yenibosna'da E5'e sınır olan binalar hariç yapı stoğu full eski.ha fazla zenginsem şurası da olurdu Ekli dosyayı görüntüle 130601
Ataköy güzel de tek sıkıntısı sahilde yapılanlar ve Yenibosna'da E5'e sınır olan binalar hariç yapı stoğu full eski.ha fazla zenginsem şurası da olurdu Ekli dosyayı görüntüle 130601
Avrupa’da da olsa Anadolu’da da olsa kuzey tarafları bana iyiymiş gibi geliyorİstanbulda yaşamak zorunda olsaydım anadolu ayaklarını tercih ederdim.Beykoz,Kadıköy,Kuzguncuk,Çengelköy vb.Anadolu yakasında bir tek kadıköy,üsküdar kalabalık onlarda anadolu yakasının merkezi olduğu için kalabalık olmasını normal karşılıyom.Bunun dışında adalar tarafıda güzel.Anadolu yakasında sevmedim yerler şuralar.Pendik,Ataşehir,Ümraniye,Sultanbeyli.Ataşehiri ankaranın eryamanına ne kadar benzetsemde hiç sevmem aslında.Sözde elit görünüyor ama içindeki insanlardan kavgacı tipler çıkıyor.Misal kadıköyün yerli halkı ataşehir halkına göre daha elit gözümde.Pendik ise suratsız insanların olduğu yer ve trafikte bir kaç kez üstüme araba sürdüklerini şahit olmuştum.Avrupa yakasını pek sevmesemde levent tarafları elit bence.Fatih,haseki arası çizgiyide hiç sevmem hırsızlık olayları oldu.Misal 1 ekim 2016 günü fındıkzadede hırsızlık olayı geldi başımıza.Uzun lafın kısası eğer istanbulda otursaydım anadolu ayağından şaşmazdım.Ataşehir,ümraniye,Sultanbeyli,Pendik hariç.Bana kalırsa anadolu yakasının en kötü yeri bile avrupa ayağının en kötü semtinden iyidir.
Deprem olsa mesela dayanıklı olan hangi ilçeye tercih ettiğini yazmamışsınızİstanbulda yaşamak zorunda olsaydım anadolu ayaklarını tercih ederdim.Beykoz,Kadıköy,Kuzguncuk,Çengelköy vb.Anadolu yakasında bir tek kadıköy,üsküdar kalabalık onlarda anadolu yakasının merkezi olduğu için kalabalık olmasını normal karşılıyom.Bunun dışında adalar tarafıda güzel.Anadolu yakasında sevmedim yerler şuralar.Pendik,Ataşehir,Ümraniye,Sultanbeyli.Ataşehiri ankaranın eryamanına ne kadar benzetsemde hiç sevmem aslında.Sözde elit görünüyor ama içindeki insanlardan kavgacı tipler çıkıyor.Misal kadıköyün yerli halkı ataşehir halkına göre daha elit gözümde.Pendik ise suratsız insanların olduğu yer ve trafikte bir kaç kez üstüme araba sürdüklerini şahit olmuştum.Avrupa yakasını pek sevmesemde levent tarafları elit bence.Fatih,haseki arası çizgiyide hiç sevmem hırsızlık olayları oldu.Misal 1 ekim 2016 günü fındıkzadede hırsızlık olayı geldi başımıza.Uzun lafın kısası eğer istanbulda otursaydım anadolu ayağından şaşmazdım.Ataşehir,ümraniye,Sultanbeyli,Pendik hariç.Bana kalırsa anadolu yakasının en kötü yeri bile avrupa ayağının en kötü semtinden iyidir.
Yine de ikisinde de yaşanacak yer var. Esenler'de sadece TOKİ evlerinden oluşan 15 Temmuz Mahallesinde, Güngören'de ise binaların bitişik nizam olmadığı aynı Bahçelievler Merkez ve Bakırköy gibi yerleşimi olan Abdurrahman Nafiz Gürman, Mehmet Nesih Özmen ve Tozkoparan'da yaşanabilir.Güngören ve Esenler. Kesinlikle yaşamak istemezdim. İki ilçede de çok büyük park sorunu var.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.