İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Raylı Sistemi Kullandım?

Yarın ise 98G+Marmaray yaparak eve döneceğim.
Son anda 98G'yi kaçırdığım için 25 dakika diğer otobüsü beklememek ya da minibüse binmemek için böyle gittim:

M3 İlkyuva İstasyonuna kadar yürüdüm. Teyzemlerin evinin oradan orası 1.7KM ve 26 dakika gösteriyordu hızlı adımlarla 20 dakikada yürüdüm.

İlyuva-Özgürlük Meydanı arası 2008 model Alstom Metropolis ile yolculuk yaptım. Böylece M3'te yeni bir istasyon keşfettim(inip/bindim). Diğer keşfettiğim M3 istasyonları ise Bakırköy Sahil, Özgürlük Meydanı, İncirli, Mahmutbey, İkitelli Sanayi, Metrokent ve Kayaşehir. Toplam 8 istasyon kullanmışım. Hiç kullanmadığım M3 istasyonu sayısı da 12.

Bakırköy-Süreyya Plajı arası Marmaray 201X model CRAXX ile yolculuk yaptım.

Son düzenleme:
A-1506 / 146 / Otokar Kent 290LF (2015)
Dikilitaş - İncirli (E-5)
D-119 / 76D / Akia Ultra DD (2019)
İncirli - İncirtepe
B-1887 / 146 / Otokar Kent 290LF (2013)
Planladığım dönüş.
B-1887 kaçtı. A-1563'e bineceğim onun yerine.

A-285 ile Şehit Hikmet Baysal - Yayla Mahallesi Muhtarlık durakları arasında seyahat ettim . ( Hattı söylememe gerek olmadığını düşünüyorum 😀 )

Tatil bittiği için bu araç her zamanki gibi tıklım tıklım doluydu . Ben araç bomboşken biniyorum arkaya oturuyorum . Ayaktakiler düşünsün 😛

Bu arada 36TC de gittiği için Habipler bomboştu . Hiçbir otobüs geçmiyor geri gelişte .

36C , 336 , 336G ve 336H büyük bir üstünlük kurdu burada . Başka hiçbir hat görmüyorum .

Geri
Üst Alt