İstanbul - Vapur Fotoğrafları

Suhulet vapuru .. Salacak ta sahilde çekmiştim

Untitled.webp

Şehir Hatları dediğinizi yapıyor. Birçok hatta vapur değil de Dentur - TURYOL - Mavi Marmara - BEYDEN vb şirketlerden motor kiralıyor
Zamanında ŞH Hasköy, ŞH Kasımpaşa ve ŞH Sütlüce isimli motorlara ilaveten bu tipten çok daha fazlası filoya katılsaydı şimdi başka şirketlerden motor kiralanmak zorunda kalınmayacaktı. Hem şu an Şehir Hatlarında olan bu bahsettiğim 3 motor diğer şirketlerin motorlarından daha iyi.

Zamanında ŞH Hasköy, ŞH Kasımpaşa ve ŞH Sütlüce isimli motorlara ilaveten bu tipten çok daha fazlası filoya katılsaydı şimdi başka şirketlerden motor kiralanmak zorunda kalınmayacaktı. Hem şu an Şehir Hatlarında olan bu bahsettiğim 3 motor diğer şirketlerin motorlarından daha iyi.
Turyol motorları eski olsa da Dentur ve Mavi Marmara motorları gayet iyi , bazıları vapurlardan bile kaliteli ( Dedetaş 2 gibi ) sizin bahsettiğiniz motorlar o kadar kötü ki 2009 yapımı olmasına rağmen 1 tanesi şimdiden çöpe atıldı bile . Diğer üçü de çok yaşamaz. Kesinlikle Şehir Hatlarına yakışmıyorlar

Çengelköy - Beylerbeyi hattında trafik kilit. Otobüste milletle üst üste gitmektense Beykoz - Üsküdar gemisine bineyim dedim. Hat normalde Şehir Hatları’na ait ama Mavi Marmara şirketinden 42 metre motor kiralamışlar. Pasifik Yıldız isimli teknenin İçi dizaynı 10/10, çok beğendim . Ama içindeki yolcu sayısı 20 bile değil 🫣

Ekli dosyalar

• IMG_5039.webp
    IMG_5039.webp
    630.4 KB · Görüntüleme: 3
Geri
Üst Alt