İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi oluyor.

Eskiden bu caddede oturuyordum. Şimdi asfalt yenilemesi yapılıyor. Hey gidi mahallem ya, şimdiden özledim.

Atatürk Caddesi güzel ama ben İnönü caddesini daha bir severim akşam güzel oluyor . Ara sokakları da güzel . Nerdeyse otoyola kadar çıkan huzurlu bir cadde .

Konudan bağımsız Sahrayıcedit güzel bir mahalle. 2 yıl önce Sakarya'dan İstanbul'a şehirlerarası otobüsle dönerken Yenisahra E5'te otobüsten inmiştim ve eve dönmek için Erenköy Marmaray'a yürümüştüm hava kararmasına rağmen gayet sakindi bir problem yaşamamıştım.
İyi yürümüşsün en az 45 dakika sürmüştür . :)

İyi yürümüşsün en az 45 dakika sürmüştür . :)
Tam hatırlamıyorum ama bayağı uzun sürmüştü. Aslında M4+yürüme ya da M4+M8+Marmaray yapacaktım ama ikisini de yapmak istemedim. M4+M8+Marmaray yapmak istemedim çünkü 3 vesait yapmayayım diye. M4 ile Maltepe'ye gidip yürüyeyim dedim ama Maltepe E5'ten eve yürümekte en az 30dk sürüyor ve onun üzerine Altayçeşme Mahallesi hava karardıktan sonra daha tenha ondan dolayı direkt Erenköy'e yürüyeyim Erenköy'den Marmaray'a bineyim dedim ve Erenköy'e yürümüştüm. Hatta yürürken keşke M12 şu an açılmış olsaydı da M12+Marmaray yaparak eve giderdim demiştim.

Tam hatırlamıyorum ama bayağı uzun sürmüştü. Aslında M4+yürüme ya da M4+M8+Marmaray yapacaktım ama ikisini de yapmak istemedim. M4+M8+Marmaray yapmak istemedim çünkü 3 vesait yapmayayım diye. M4 ile Maltepe'ye gidip yürüyeyim dedim ama Maltepe E5'ten eve yürümekte en az 30dk sürüyor ve onun üzerine Altayçeşme Mahallesi hava karardıktan sonra daha tenha ondan dolayı direkt Erenköy'e yürüyeyim Erenköy'den Marmaray'a bineyim dedim ve Erenköy'e yürümüştüm. Hatta yürürken keşke M12 şu an açılmış olsaydı da M12+Marmaray yaparak eve giderdim demiştim.
Ethem efendi caddesinde de içeri doğru 15 dakika yürümek gerekiyor epey yürümüşsün . Metro ile Bostancı ya gidip oradan marmaraya yürüyebilirdin daha kısa sürerdi sağlık olsun . Ethem Efendi caddesi de güzel yerdir.

Geri
Üst Alt