Gayrettepe metro dan metrobüse yürümek çok zaman alıyor benim tavsiyem çıkışta otobüse binerek öyle gidilmesi .
Ekli dosyayı görüntüle 129506
m1A hattının Merter kısmındaki 35 yıllık viyadükler yenilenmiş
Umarım 2 taraftan Sefaköy ve Şişli'ye uzatılır m1A hatti
Kaç aydır yapılamadı bu viyadükler cok yavaş ilerliyor trafiğin anasını ağlattılar merter yanyoldam1A hattının Merter kısmındaki 35 yıllık viyadükler yenilenmiş
Umarım 2 taraftan Sefaköy ve Şişli'ye uzatılır m1A hatti
Yürüyen merdivenleri kaldırmışlar 15 dakika falan sürdü yürümem . Yani yorgunsanız veya eşya varsa elinizde en doğrusu caddeye çıkıp otobüse binmekÇok zamandan kasıt?
Yürüyen merdivenleri kaldırmışlar 15 dakika falan sürdü yürümem . Yani yorgunsanız veya eşya varsa elinizde en doğrusu caddeye çıkıp otobüse binmek
en az 20 TL alıyormuş . Ama ben memnunum kırışık da olsa parayı kabul ediyor genelde .
Ekli dosyayı görüntüle 129591
Ciddiymişİyi bari otobüsler foşur foşur temizlendi![]()
Hangi ilçedeki Atatürk Caddesi?
Burası KadıköyHangi ilçedeki Atatürk Caddesi?
Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi oluyor.Hangi ilçedeki Atatürk Caddesi?
Burası Kadıköy
M12 inşaatı çok yukarıda, Kozyatağı tarafında kalıyor, bu bölge Kadıköy Emniyeti’ne yakın olan taraf. Ayrıca M12 çevre düzenlemesi tamamlanalı çok oldu.M12 hattınına ilişkin olabilir mi acaba? Kapatılan yollar peyderpey açılacaktı çünkü.
Konudan bağımsız Sahrayıcedit güzel bir mahalle. 2 yıl önce Sakarya'dan İstanbul'a şehirlerarası otobüsle dönerken Yenisahra E5'te otobüsten inmiştim ve eve dönmek için Erenköy Marmaray'a yürümüştüm hava kararmasına rağmen gayet sakindi bir problem yaşamamıştım.Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi oluyor.
Eskiden bu caddede oturuyordum. Şimdi asfalt yenilemesi yapılıyor. Hey gidi mahallem ya, şimdiden özledim.
Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi oluyor.
Eskiden bu caddede oturuyordum. Şimdi asfalt yenilemesi yapılıyor. Hey gidi mahallem ya, şimdiden özledim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.