İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
T1005'de şimdi durağa yanaştığımız an stop etti. Yok böyle stop şoför bile şaşırdı. Sanki elektriği gitmiş gibi tak diye gitti.

Şoför şaşkınlınlığını gizleyemedi ve araç çalışmıyor dedi. İlk defa böyle bozuluş şekli gördüm. Ön kapıyı açtı araç gitti

Araçtan indik arkadaki aracı bekliyoruz

Konu sahibi
T1005'de şimdi durağa yanaştığımız an stop etti. Yok böyle stop şoför bile şaşırdı. Sanki elektriği gitmiş gibi tak diye gitti.

Şoför şaşkınlınlığını gizleyemedi ve araç çalışmıyor dedi. İlk defa böyle bozuluş şekli gördüm. Ön kapıyı açtı araç gitti

Araçtan indik arkadaki aracı bekliyoruz
A-1838 geldi ücretsiz aktarıldık

Arac kiralama Sözleşmeli araçlardır.

Belediyeler araç kiralama yoluyla araç kiralar, bu kiralamalar sonucunda bu araclar çeşitli yerlere dağıtılır zabıtaya o araç denk gelmiştir, siyah plakalı araçlar devlet tarafından satın alınan araçlardır, normal plaka ise kiralık araçlardır
Siyah 07 plaka olması dışında sıkıntı yok.

Konu sahibi
Sefaköy metrobusten Halkaliya gidicektim.

89K ya bineyim dedim, kısacık yol 40 dk sürdü 😳

Bı daha da Çekmece'de otobüse falan binmem...
Acil tramway , havaray bı şeyler yapılmalı sonsuz trafik var😡
Sefaköy metro (M20?ydi sanırsam) gelmediği sürece çare yok sefaköye. M1B açılınca halkalıyı rahatlatacak sefaköy yine aynı kalacak.

Tramvay falan hayal zaten. 1.5 şeritli yola otobüsler zor sığıyor tramvay nereye yapılacak

Sefaköy metro (M20?ydi sanırsam) gelmediği sürece çare yok sefaköye. M1B açılınca halkalıyı rahatlatacak sefaköy yine aynı kalacak.

Tramvay falan hayal zaten. 1.5 şeritli yola otobüsler zor sığıyor tramvay nereye yapılacak
M20 iyi ama sefakoy-halkali arası kuzey-guney aksinda yine metro olmicak 😑

Son düzenleme:
Yaklaşık 2 - 3 haftadır M4 metrosu ve KM11 otobüsü baya yoğun. Neden bilmiyorum, daha önceleri de yoğundu ama aşırı değildi.

Peş peşe 4 vagonlu set geliyor, 8 vagonlu set geldiğine şahit olmadım. Gelen setler tıka basa dolu, Kartal'da boşalıyor Allah'tan. KM11 otobüsü için Pendik Köprüsü'nde uzun kuyruklar oluşuyor, çoğu kişi de oturarak gitmek için otobüse binmiyor.

Saat 16:40 - 17:12 arası belirttiğim durum.

Anlık o felaket trafiğe giren 76D.
1000074550.webp

Geri
Üst Alt