vay be ne güzel hatlar varmış hepsini kapattılar
vay be ne güzel hatlar varmış hepsini kapattılar
Hattı başta shop sanmıştım fakat cidden varmış. 2004 yılında ekşi sözlükte konu açılmışvay be ne güzel hatlar varmış hepsini kapattılar
Metro duraklarının konumları anladığım kadarıyla nüfusun olduğu yerlerde değil, tanıdıklarıma sorduğumda metroya 15-20dklık yolculuk yaptıklarını ve kullandıkları saatlerde aşırı kalabalık olduklarını duydum.bolgeye M9 metrosu açıldı ama insanlar yine metroyu kullanmayıp 2-3 saat trafikte bekliyolar
Raylı sisteme binmeyi mi bilmiyolar acaba? Ne tuhaf memleket ya
youtube'da metroya nasıl binilir diye video koyulup dev ekranlara konulmalı Yenıbosna'ya ...![]()
Hocam en başta 1 otobüs 100 kişi taşıyınca insanlar ona binmek istemiyor. Çünkü yolculuk konforlu olmuyor.Hocam trafiği oluşturan otobüsler değilki bireysel araçlar zaten???
1 otobüs 100 kişi yaşıyor. Keşke herkes otobüse binsede trafik olmasa ama E-5'te ki sıkıntı bireysel arabalar...
Kimse rahatını bozmak istemiyor,
Veya metroyu fakirlik sanıyor cahiller...
Metro ile 30 dk olan yolu adam arabasiyla
3 saatte gidiyor, vazgeçmiyor yinede..![]()
Tamam o zamanMetro duraklarının konumları anladığım kadarıyla nüfusun olduğu yerlerde değil, tanıdıklarıma sorduğumda metroya 15-20dklık yolculuk yaptıklarını ve kullandıkları saatlerde aşırı kalabalık olduklarını duydum.
Bir de Yenibosna istasyonunun konumu hem metrobüse uzak hem de Peron ile M1 aktarması kötü. Bunların da etkisi olduğunu düşünüyorum.
Evet dediğiniz yol metro ile 30 dk ama insanlar sadece o yolu kullanmıyor ki?
A'dan B'ye gitmek için C ve D'ye gitmek gerekirken araba ile direkt gidilebiliyor.
Toplam süre ise arabayla 2 saat olurken toplu taşıma ile 2.5 saat oluyor. İş böyle olunca insanlar neden toplu taşıma kullansın?
Hocam rastgele iki konum ayarladım.Tm o zaman
Çobançeşme - Başakşehir arasını konforlu şahsi araçlarıyla 3 saatte gitmeye devam etsinler...
ne diyeyim![]()
Konu ile alakası olmamakla birlikte 2018'de Conecto G 'de metrobüs hattında test edilmiş ve alınmamıştı.2018’de de buna benzer bir test aracıyla gelmişlerdi sanki. 4 senede ekleye ekleye ekstra dingil mi eklemişler sadece?
2015 modellerin şu an ki hali düşünülünce doğru bir karar olmuşKonu ile alakası olmamakla birlikte 2018'de Conecto G 'de metrobüs hattında test edilmiş ve alınmamıştı.
2015 modellerin şu an ki hali düşünülünce doğru bir karar olmuş
Yeni Conectoymuş. Keşke biraz alınsaymış
Hocam yenileri çok daha rahat ve sağlam2015 modellerin şu an ki hali düşünülünce doğru bir karar olmuş
2016'da CapaCity, 2017'de Kent LF ,2018'de Conecto test edilmiş. Bir de 2020'de yeni yönetim MAN Lion's City 18 test etmişti. Hiçbiri alınmadı.Yeni Conectoymuş. Keşke biraz alınsaymış
Testler ücret karşılığı yapılıyor, alınacak anlamına da gelmiyor. Memnun olunsa bile bütçe çıkmayabiliyor2016'da CapaCity, 2017'de Kent LF ,2018'de Conecto test edilmiş. Bir de 2020'de yeni yönetim MAN Lion's City 18 test etmişti. Hiçbiri alınmadı.
kodlama hatasıysa bunun gibi dicemde bu mor tabelaSadece renk değil simetri açısından da kötü duruyor bence. Hat numarası tam ortalanmamış yolcu olsam zor okurdum.
Bence bir ihtimal renkli Polaris tabela yakışabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 105533
Kamera da mor gibi çıkmış olabilir.kodlama hatasıysa bunun gibi dicemde bu mor tabela![]()
Duracak yerine Eratu yazıyor.mercedes direksiyonlu bmc diyorum hocam bi garip
Arkadaşlar Otobüsün Dış güzelliğine değil iç güzelliğine bakın. belki motoru otokardan daha sağlamdır.Dediğim gibi tabela düzeltilmiş fakat renk beyaz olarak tercih edilmiş. Simetri sorunu çözülmüş
Ekli dosyayı görüntüle 105804
Motor;Arkadaşlar Otobüsün Dış güzelliğine değil iç güzelliğine bakın. belki motoru otokardan daha sağlamdır.
Belediyenin kendi belirlediği , uygun gördüğü araçlar da var, onların testleri ücret karşılığı yapılmadı. Akia ve Otokar markalarının test araçları buna dahil.Testler ücret karşılığı yapılıyor, alınacak anlamına da gelmiyor. Memnun olunsa bile bütçe çıkmayabiliyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.