İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Yani Otokar ve BMC dışındakiler cöp gibi birşey
Çöp demeyelim de biraz daha kötü diyelim. Zaten İsuzu yarısı Türk sayılmaz, Güleryüz var otobüs dışı üretim yapıyorlar mı bilmiyorum. Çok fazla seçenek kalmıyor zaten

Çöp demeyelim de biraz daha kötü diyelim. Zaten İsuzu yarısı Türk sayılmaz, Güleryüz var otobüs dışı üretim yapıyorlar mı bilmiyorum. Çok fazla seçenek kalmıyor zaten
Yani kötüler Güleryüz ve Isuzu(türk markası sayılmaz zaten) dışında ben öhöda calışşam BMC veya Güleryüz yönelirdim

Konu sahibi
Yani kötüler Güleryüz ve Isuzu(türk markası sayılmaz zaten) dışında ben öhöda calışşam BMC veya Güleryüz yönelirdim
Geriye Habaş kalıyor. Sektöre gelsin bakalım nasıl bir marka. Karsan/Temsa falanda var onlara karşı nötrüm

BMC, Cummins motor gürültüsünü bir çözemedi.Yenileri de bana gürültülü geliyor.Yeni Otokar bu kadar değil.
Hocam motor sesleri benim hoşuma gidiyor sanki araçların karakteristik özelliklerini gösteriyor

Konu sahibi
Güleryüz mü Türk markası değil 😂😂 ana fabrikası da Bursa da adamlar yerli otobüs yapıp satıyor ve en iyi yerli otobüs markası bana göre Güleryüzdür BMC otokardan'sa
Güleryüze Türk değil diyen olmadı ki

Geri
Üst Alt