1/3
Yok be başka seyran yok zaten iki tane biri ankara da seyranbağları çankayanın mahallesi biri de istanbul da seyrantepe mahallesi kağıthaneninBen iki tane seyran olduğuna inanmıyorum. Bence daha fazla seyran var
Yok be başka seyran yok zaten iki tane biri ankara da seyranbağları çankayanın mahallesi biri de istanbul da seyrantepe mahallesi kağıthaneninBen iki tane seyran olduğuna inanmıyorum. Bence daha fazla seyran var
Hocam nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz? Benim attığım yer seyran değil mi?Yok be başka seyran yok zaten iki tane biri ankara da seyranbağları çankayanın mahallesi biri de istanbul da seyrantepe mahallesi kağıthanenin
Hangi araç@Emirinho10 Sizin bölgeye ilk Otokar Kent LF geliyor 2025
Tahmin et.Hangi araç
98Ab den bu araç ipucuBir sürü araç var
Evet A-1687 88 Procity TR olacakA-1687/88?
87 yeni aracıyla dönecek yakında Otokar Kent LF ileOtokar hangisi o zaman
Araç 4 gündür GPS kapalı bu aradaOtokar hangisi o zaman
Olabiliyor öyle C-1623 1 ay gpssiz sinyalsiz aktif çalıştıAraç 4 gündür GPS kapalı bu arada
Görev yok aracın bakabilirsin 20 gündürOlabiliyor öyle C-1623 1 ay gpssiz sinyalsiz aktif çalıştı
24 Eylül'den beri yatıyor araç C-1623 için anormal olay bi yandanOlabiliyor öyle C-1623 1 ay gpssiz sinyalsiz aktif çalıştı
87 için öyle değil ama satıldıSorunu vardır belki de A-239'da Topkapı da günlerdir yatıyor. A-1563 aylardır yok. Araçların sıkıntısı vardır belki de
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.