1/3
İstanbul’da Bugün Kullandığım Toplu Taşıma Araçları , Hatları ve Kodları ?Bu iki başlıktan birinin ismini düzenlemek istiyorum. Önerilere açığım. Böyle olunca sanırım fazla kafa karıştırıyor
İstanbul’da Bugün Kullandığım Toplu Taşıma Araçları , Hatları ve Kodları ?Bu iki başlıktan birinin ismini düzenlemek istiyorum. Önerilere açığım. Böyle olunca sanırım fazla kafa karıştırıyor
Evet düzenleyeyim de kafa karışıklığı azalsın başlık isimlerindeİstanbul’da Bugün Kullandığım Toplu Taşıma Araçları , Hatları ve Kodları ?
Kafa karışıklığını daha azaltmıştır sanırım. Konular arasındaki mesaj taşıma işlemlerini bir ara hallederimEvet düzenleyeyim de kafa karışıklığı azalsın başlık isimlerinde
Toplu taşıma deyince belki minibüs tarzı şeylerde yazılır mı acaba ? Eğer yazılırsa o başlıkla bu birleştirilebilir belki . Size kalmış amaKafa karışıklığını daha azaltmıştır sanırım. Konular arasındaki mesaj taşıma işlemlerini bir ara hallederim
Ekli dosyayı görüntüle 84465
Ekli dosyayı görüntüle 84466
Deprem başlığında yazılıyor , oraya bakabilirsinizBugün deprem olmuş hissettiniz mi
Bende sordum ki hissettiniz miDeprem başlığında yazılıyor , oraya bakabilirsiniz
Toplu taşıma deyince belki minibüs tarzı şeylerde yazılır mı acaba ? Eğer yazılırsa o başlıkla bu birleştirilebilir belki . Size kalmış ama
Evette burası random ulaşım başlığı , burada bunu hissettim / hissetmedim diye yazamam kiBende sordum ki hissettiniz mi
Nerede yazabilirim kiEvette burası random ulaşım başlığı , burada bunu hissettim / hissetmedim diye yazamam ki
Heh şimdi oldu . Eline sağlık
Deprem başlığı?!?Nerede yazabilirim ki
Güncel Depremler başlığına efendimNerede yazabilirim ki
Buldum zatenGüncel Depremler başlığına efendim![]()
İETT kısmı gidince bu başlık bence eksik kaldı. Alışmıştım.
Eski haline çevirdim ama hangi otobüs/metro kullandım başlığını düzenlemeyi düşünmüyorum. İlk başlıkla orası karışıyordu. Böyle daha iyiEski başlığı unuttum bileDiyorum ne diyorsun ya
Evet , çok sade duruyor ama artık karıştırılmaz muhtemelen . Yani umarım …
Artık son kez son haliEski haline çevirdim ama hangi otobüs/metro kullandım başlığını düzenlemeyi düşünmüyorum. İlk başlıkla orası karışıyordu. Böyle daha iyi
Teşekkürler. Bence de iyi oldu. İETT kısmı olmayınca yeni üyeler başka illerden de yazabilir. İndekse bakmayı unutabilirler.Eski haline çevirdim ama hangi otobüs/metro kullandım başlığını düzenlemeyi düşünmüyorum. İlk başlıkla orası karışıyordu. Böyle daha iyi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.