İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bunları bende beğendim. Özellikle 2012 2016 ve 2017 Kasalardaki en arka koltuk izdihamı çözülmüş. Çok iyi karar verilmiş. Artık sığabiliyorum en arkaya
İyi de bmcyi genişlettik derken otokarı daralttık. Otokar kentin yeni haline çok üzüldüm. İETT filosuna Otokar yerine BMC girsin diyebilecek hale geldim. Otokar bunu başardı ya başka birşey diyemiyorum. İyi olan birşeyin yerine daha iyisini koyamıyorsanız bozmayın abi. Conecto'nunda önceki kasası daha iyiydi mesela ama şimdi ki kasası tezellerden hallice. Yeni kasası çıkınca da ölmez sağ kalırsam beğenmezsem yerden yere vurucam çünkü yapıcı eleştiri her zaman ileri götürür. MAN'a da yazdım mesela şahıslara satın yeni kasa lions city'leri.

Arka koltuk kısmını diyorum BMC ve Otokar için başta bahsettiğim buydu.

Son düzenleme:
Ya varya şu marka haterlığı beni öldürüyor . Aç ayrı başlık oraya yaz be . Akia kötü akia kötü . 10 kere bile binmediğin araca sallıyorsun .

Marka Akia değilde , Mercedes/ Man olsaydı , ( aynı araç sadece marka ismi değişecek )
Nasıl över , nasıl överdi burada . Sırf bir Akia / yandaş şirket diye yerden yere vurdun şunu be . Beğenmiyorsan, farklı bir marka bekleyebilirsin durakta .
Bu ne böyle . Eleştiri yaparken bile bazı güzel özellikleri söylenir aracın . O da yok . Sadece yerden yere vuruyor . Sabır yarabbi

Konu sahibi
BN1 bölgesine de B-1843, B-1847 ve B-1849 geldi.

76O bölgesinden A-1815 de gitti.

BN1 bölgesinden A-1741 ve A-1827 gitti.
İşin garibi gelen hiçbir araç çalışmıyor. Sadece 1-2 gün Temsayken çalıştılar. Hatta bazı araçlar değişeli 1 hafta oluyor

Konu sahibi
İşin garibi gelen hiçbir araç çalışmıyor. Sadece 1-2 gün Temsayken çalıştılar. Hatta bazı araçlar değişeli 1 hafta oluyor
Toplam 6 araç gitti. 6 araç geldi

Gidenler: A-1550 A-1741 A-1756 A-1813 A-1815 A-1827
Gelener: B-1843 B-1847 B-1849 B-1861 B-1881 B-1882

Semih. Akia'yı eleştiricem. Akia alınmasını eleştiricem. Bu benim en doğal hakkım. Bu Akia'nın dokunulmazlığı mı var. Bana muhalefet edeceksiniz diye iyice çığırından çıktınız.
Kimse karşında durmuyor farkındasın değil mi ? Bizle ters fikirde olanlara da cevap verdiğimizi görmüyorsun sanırım ?

Kısayolunuzunu abiyle biraz yazıştık mesela dimi ? Ücretsiz konusunda .

Eleştirmiyorsun . Kötülüyorsun ayrıca . İstemiyorsan şehir değiştir . Kimse tutmuyor seni istanbul’da .
Hem bi bakarsın , bu üstün görüşlerin ile seni oraya başkan seçerler . İstanbul’a fazlasın

Konu sahibi
Arkadaşlar noktayı koyayım.

Kimse bir fikri beğenmek zorunda değil. Ters görüşlü olabilirsiniz doğalıda budur. Herkes aynı görüşte olursa zaten robottan farkınız kalmaz. Ters görüşte olduğunuzda bildirmeniz önemli fakat bunu kötüleyerek değil mantık çerçevesinde yapmanız önemli. Bir markayı sevmeyebilirsiniz eleştirebilirsiniz veya seviyorsanız da eleştirmelisiniz doğrusu budur. Fakat bunu yaparken saygı çerçevesinde yapmayı unutmayalım. Herkes kendi fikrinde özgürdür, özgürlüğünün dışına çıkmadığı sürece

Geri
Üst Alt